Dacă vă numărați printre persoanele care se confruntă cu un păr uscat și deteriorat și vă doriți să scăpați definitiv de aceste afecțiuni, aflați că acest articol vă este dedicat.

În rândurile ce urmează ne propunem să vă ajutăm pe această cale prin a vă vorbi despre beneficiile tratamentelor de păr cu keratină. Veți afla ce este keratina și cum acționează ea pentru a vă însănătoși părul, iar apoi, la final, veți afla și cum să o folosiți pentru cele mai bune rezultate. Suntem conviși că, dacă urmați cu atenție rutina explicată de noi, veți reuși să vă readuceți părul la viață. Fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

Părul nostru se poate deteriora foarte ușor. De la soare, produsele de păr cu chimicale, de la placă sau ondulator și așa mai departe. Există o mulțime de factori ce pot împiedica o creștere sănătoasă și rapidă a părului. Însă, dacă vă confruntați cu aceste probleme, aflați că puteți scăpa foarte ușor de ele! Tot ce trebuie să faceți este să vă organizați o rutină de îngrijire bine stabilită și să folosiți o mască de păr. Acest tratament ce se aplică pe toată lungimea părului oferă rezultate pe termen lung și ajută la o regenerare sănătoasă. Iar dacă folosiți și un ulei de păr în rutina dumneavoastră, cu atât mai bine! În continuare veți afla ce este keratina și pentru ce tipuri de păr poate fi folosită. Apoi, vom trece la beneficii, după cum v-am promis, iar la final veți afla cum să aplicați masca. Dacă urmați îndeaproape sfaturile oferite de noi, cu siguranță părul dumneavoastră vă va mulțumi. Așa că haideți să aflați ce acțiuni trebuie să luați.

  • Ce este keratina?

Keratina este o proteină fibroasă ce se găsește în mod natural în componența firului de păr. Ea oferă regenerare, maleabilitate și strălucire și întărește părul. Acestea sunt doar câteva dintre multiplele beneficii cu care vine folosirea unei măști de păr cu keratină, însă vi le vom enumera pe toate mai târziu. Între timp, haideți să aflați pentru ce tipuri de păr se potrivește acest tratament.

Tratamentul cu keratină este recomandat persoanelor cu păr vopsit, deteriorat și uscat, sau care folosesc nuanțator de păr. Produsele cu chimicale ascunse de pe piața din domeniu pot agrava și mai mult starea unui păr deja afectat, așa că vă sfătuim să citiți cu atenție eticheta produselor pe care doriți să le cumpărați, pentru a evita orice risc.

Dacă vă doriți un păr cât mai strălucitor, sănătos și lung, tot ce trebuie să faceți este să folosiți o mască de păr la fiecare spălare și veți obține rezultatele dorite într-un timp foarte scurt. Părul absoarbe vitaminele și proteinele din keratină foarte repede, de aici și rezultatele accelerate.

  • Beneficiile măștii cu keratină

Acum că ați aflat ce este keratina și pentru ce tipuri de păr este indicată, a venit momentul să vă enumerăm și beneficiile sale. Dacă folosiți o mască de păr cu keratină, veți observa că:

  • Repară și întărește firul de păr: după cum vă spuneam și mai devreme, keratina este o proteină naturală din componența părului. Atunci când părul este deteriorat, este un semn că nivelul dumneavoastră de keratină a scăzut. Pentru a-i reda părului rezistența necesară, folosiți acest tratament ori de câte ori aveți ocazia.
  • Reduce încrețirea: dacă vă doriți un păr cât mai mătăsos, drept și lung, keratina vă poate reduce buclele. Această proteină are un efect anti-frizzing și vă oferă rezultatele dorite într-un timp foarte scurt.
  • Redă strălucirea: părul are un luciu interior atunci când este în cea mai sănătoasă etapă a sa. Însă, dacă este deteriorat, ars sau vopsit prea des, el își poate pierde strălucirea. Aflați că i-o puteți reda folosind o mască de păr cu keratină. Așa, veți avea un păr mai mătăsos ca niciodată.
  • Sporește maleabilitatea: datorită consistenței sale groase, ca de cremă, acest tratament pentru capilar ajută la o maleabilitate mai mare. După ce vă uscați părul, vă veți putea pieptăna sau coafa mai repede decât de obicei. Părul dumneavoastră va fi puternic, flexibil și gata de aranjat.
  • Ajută la uscarea mai rapidă: și dacă tot am pomenit de uscare, iată că această proteină ajută părul și să se usuce mai repede. Datorită componentelor sale care acționează ca o „mâncare” pentru păr, capilarul dumneavoastră va reuși să le asimileze mult mai rapid și astfel, părul vi se va usca în timp record.
  • Cum aplicați masca?

Înainte de încheiere v-am promis că vă vorbim și despre aplicarea măștii. Beneficiile, odată aflate și luate în considerare, vă vor ajuta în lupta cu părul deteriorat și vă vor oferi rezultate de invidiat. Însă trebuie să știți și cum să folosiți tratamentul pentru a vedea rezultatele promise. Aveți la dispoziție două opțiuni: folosiți masca înainte de spălare, sau în timpul spălării. Înainte de spălare trebuie să puneți produsul în părul uscat și să-l întindeți riguros, apoi să așteptați minim 20 de minute înainte de șamponare. În timpul spălării trebuie să vă șamponați, să vă clătiți cu atenție, apoi să adăugați masca timp de 10 minute pe părul umed. La final, clătiți din nou cu apă din abundență și puneți părul într-un prosop. Indiferent ce tip de aplicare preferați, aflați că rezultatele vor fi aceleași.

Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că sfaturile noastre v-au dat speranță că părul dumneavoastră își poate reveni. Pentru și mai multe ponturi, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy shopping și o rutină plăcută!

Sursa foto: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri