20 Iulie 2021 publicat în Frumusete 1 share-uri

Indiferent dacă aveți părul drept sau creț, o placă de păr poate deveni cel mai bun aliat pentru a vă îmblânzi părul după bunul plac și pentru a îi da forma dorită. Dar știți cu adevărat de ce aveți nevoie?

Nu contează cum ai părul, deoarece este un adevăr absolut că nu ești niciodată mulțumit de tipul de păr pe care îl ai. Dacă părul tău este ondulat, vei visa la păr ultra-drept și, la fel, dacă ai părul drept, vei dori bucle frumoase, care să dea volum părului tău. Acesta este momentul în care placa de păr vine în viața noastră. Modelarea părului după gust și schimbarea aspectului ori de câte ori doriți este posibilă datorită ei, motiv pentru care a devenit unul dintre acele accesorii de boudoir care nu pot lipsi din viața noastră. Desigur, abuzul de utilizare nu este cel mai recomandat, deoarece acestea usucă părul și deteriorează fibra părului.

Mai este și faptul că nu toate modelele de placi sunt recomandate pentru părul nostru și trebuie să ținem cont de caracteristicile părului nostru, cum ar fi grosimea sau lungimea și, desigur, să îl luăm în considerare mai târziu când alegem placa de păr pe care urmează să o folosim. Pentru aceasta trebuie să cunoaștem caracteristici precum acoperirea plăcilor, dimensiunea plăcilor sau temperatura acestora.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

În plus, ori de câte ori le vom folosi, este recomandat să spălăm părul înainte, deoarece este necesar să îndepărtăm tot praful, sebumul sau resturile de produse pentru păr pe care le putem avea, pentru a proteja fibra părului și pentru a obține un rezultat mai bun. Atâta timp cât veți folosi o placă de păr, optați pentru un șampon hidratant, potrivit tipului dumneavoastră de păr, și o mască reparatoare, astfel încât să nu se usuce. În cele din urmă, este foarte important să îl uscați înainte, fie cu ajutorul uscătorului, fie în aer liber. Placa de par utilizată pe părul umed nu este un lucru bun. Puteți să folosiți un spray de protecție împotriva căldurii și să-l aplicați înainte de a utiliza placa de păr, deoarece pregătește părul pentru posibile deteriorări. De asemenea, trebuie să alegem o placă de păr potrivită pentru tipul de păr pe care îl avem. Iată cum:

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Caracteristici importante

Coating-ul plăcilor, dimensiunea acestora de și temperatura sunt caracteristici foarte importante atunci când alegeți o nouă placă de păr.

Păr fin și fragil

Avem nevoie de o placă de păr cu coating ceramic complet pentru a încerca să evităm deteriorarea părului pe cât mai puțin posibil.

Toate tipurile de păr

Placa de păr acoperită cu titan este întotdeauna o opțiune foarte bună în general, dar niciodată pentru părul colorat.

Păr deteriorat și colorat

În acest caz, trebuie să folosim o placă de păr cu coating de turmalină, care nu prinde părul și elimină toată electricitatea statică.

Păr scurt

Placa de păr ideală pentru părul scurt ar trebui să fie subțire, la fel ca cele ale mini plăcilor, deoarece vă permite să îndreptați părul mai aproape de rădăcină.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi

Păr de lungime medie

Pentru acest tip de păr puteți utiliza o placă de păr clasică, care are, de obicei, 3 cm lățime și 9 cm lungime.

Păr foarte lung

Dacă vorbim despre un păr lung, atunci avem nevoie de fiare de o placă de păr mare. Măsurătorile sunt de obicei de 4 cm lățime și 10 cm lungime.

Păr creț și / sau încrețit

Plăcile plutitoare sunt cele ideale, deoarece sunt foarte flexibile și se adaptează la ondulațiile părului.

Păr fin și deteriorat

Temperatura trebuie să fie cuprinsă între 80 ° și 150 ° pentru a nu deteriora mai tare părul.

Păr normal

Temperatura ar trebui să fie între 150º și 170º, adică nici prea rece, nici prea caldă.

Păr ondulat și creț

Temperatura ar trebui să fie între 170 ° și 200 °, deoarece îndreptarea părului ondulat sau creț necesită mai mult timp și, prin urmare, o temperatură mai mare. Puteți opta și pentru o temperatură între 200 ° și 230 °, dacă considerați că este nevoie.

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele

Sursă foto: Photo by Tim Mossholder on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri