23 Septembrie 2019 publicat în Frumusete 9 share-uri

Tunsori si trucuri de styling pentru parul fin!

Comunicat de presa

Părul tău cum este? Fin și fără volum? Moale? Și da, știm. Greu de coafat. Explicația? Gravitația este mai puternică în cazul lui și își pierde rapid din vitalitate.

Ai soluții? Poți să pui vreo idee în practică? Ai cum să ieși la liman? Nu dispera! Părul fin are nevoie de o tunsoare adaptată, de trucuri deștepte de styling și de un stilist bun ținut pe aproape.

Iată în mod concret ce e nevoie de faci ca să îți poți zîmbi când te vezi în oglindă. În primul rând, o vizită la hairstylist. O nouă tunsoare. Câteva mici schimbări dibace în rutina de îngrijire.

Care sunt tunsorile ideale pentru părul fin? Iată recomandările lui Bogdan Mirică, stilist Londa Professional și managerul salonului Londra 17:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Tunsorile ideale pentru părul fin

O tunsoare adaptată transformă complet modul în care va cădea părul fin, chiar și în lipsa volumului mult visată.

“Recomandarea mea? Tunsoarea linie. Aceasta păstreaza toată cantitatea de păr tăiata la același nivel vizual. Rezultatul? Mai mult păr. O altă opțiunea? Graduarea. Pentru mai multă greutate în păr” punctează Bogdan Mirica.

Tunsori medii și scurte

“E musai să alegi o lungime de păr scurt, spre mediu. Explicația? Părul fin crește mai încet, mai greu și devine casant spre vârfuri,” completează stilistul.

Cum îl îngrijești?

Ai nevoie de un set de produse de îngrijire adaptate nevoilor părului tău. Un șampon care să îl întărească și să îl ajute să lupte împotriva deshidratării. Ingredientele recomandate? Uleiul de avocado, proteinele din mătase, uleiul de migdale sau extractul de bambus. Ce atuu au? Să fortifice șuvitele, să le structureze și să facă stilizarea mai ușoară!

Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Cum să alegi componente pentru baia ta Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile

Styling-ul potrivit pentru un look impecabil

E musai să optezi pentru instrumente de styling care să nu îl degradeze și să nu îi afecteze sănătatea. Stilistul Bogdan Mirică te îndeamnă să utilizezi un styler ghd pentru a ondula ulor părul și a-i da un efect messy. Ca tușă finală, aplică un spray pentru finisare cu fixare profesională,” recomandă stilistul Londa Professional.

Foto fr si main: By Alena Ozerova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri