Daca esti fericita posesoare a unei fete rotunde, lipsite de trasaturi aspre si unghiulare, atunci afla ca este foarte simplu sa iti accentuezi frumusetea naturala, fara a exagera rotunjimea chipului.

5. Adauga volum parului

Parul prea lipit de scalp iti va amplifica rotunjimea fetei, insa daca ii creezi un pic de volum, mai ales in partea superioara a scalpului (prin tapare), mentinand restul podoabei capilare la nivelul umerilor, acest lucru iti va conferi un aspect suplu si elegant.

6. Incearca o coada de cal sau coc lejer

Foto: Miramiska/ Shutterstock

Totul este sa incerci sa creezi o inaltime suplimentara la nivelul scalpului. Inaltimea extra indulceste rotunjimile si ingusteaza aspectul fetei. Pentru un coc simplu si lejer, rasuceste parul si fixeaza-l cu ajutorul unui elastic si a catorva clame de par. Daca alegi o coada de cal, atunci, pentru un efect maxim de ingustare a fetei, potriveste inaltimea acesteia cu inaltimea pometilor.

7. Nuanteaza-ti parul o idee mai inchis in jurul fetei

Suvitele deschise maresc optic spatiul din jurul fetei, iar aceasta va parea mult mai lata, pe cand suvitele inchise au un efect de ingustare. Atunci cand mergi la coafor, opteaza pentru o nuanta mai inchisa fata de restul parului, pentru suvitele care iti incadreaza fata, daca vrei ca aceasta sa para mai supla, iar rotunjimile atenuate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Împreună în arte și simțiri

8. Accesorii lungi sau de forma dreptunghiulara.

Cerceii lungi si mobili sau lantisoarele cu pandantive suple si alungite au un efect de elongare si ingustare, datorita liniilor verticale. Insa si cerceii veriga alungesc fata, cata vreme veriga trece prin lobul urechii; daca, in schimb, atarna sub ureche, efectul nu va mai fi acelasi. Daca porti ochelari de soare, acestia trebuie sa aiba o rama de forma dreptunghiulara, care ingusteaza optic o fata mai lata.

de Ramona A.

Foto homepage: Mayer George /Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri