Monique Lhuillier primavara/vara 2014: Coafuri create de Bob Recine pentru Moroccanoil

Produse folosite:

Spray de par stralucitor cu fixare medie Moroccanoil® ofera o fixare flexibila, de lunga durata, fara a lasa reziduuri lipicioase, care sa afecteze luminozitatea si stralucirea parului. Spray-ul contine o formula cu o combinatie de ingrediente foarte sofisticate, la care se adauga si uleiul de argan, care ajuta la crearea si pastrarea coafurilor fine, naturale. (330 ml – 97 lei)

Spuma pentru volum Moroccanoil a fost conceputa pentru a oferi textura parului, oferind flexibilitate coafurii. Formula sa usoara ofera o rezistenta de durata, cu volum, care nu incarca parul. Spuma pentru volum Moroccanoil asigura intensitate si amploare firelor lipsite de vitalitate, lasand parul cu un aspect sanatos, stralucitor. (In curand disponibil pe piata din Romania.)

Gelul pentru coafat Moroccanoil usureaza crearea look-urilor netede si stralucitoare, rezistente, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Formula bazata pe infuzia de ulei de argan ofera parului hidratare, imbunatatind structura firului de par, mentinand coafura cu aspect sanatos si luciu natural. (180 ml – 89 lei)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Peria Moroccanoil® XLPRO Paddle este ideala pentru folosirea zilnica in pieptanarea si descurcarea buclelor, avand peri speciali care maseaza scalpul. (In curand disponibil pe piata din Romania.)

Spray de par stralucitor cu fixare puternica Moroccanoil permite coafarea in diferite stiluri, fara a compromite aspectul luminos al parului. Cu o formula bazata pe infuzia de ulei de argan, acest produs lasa parul manevrabil si sanatos. (In curand disponibil pe piata din Romania.)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri