Monique Lhuillier primavara/vara 2014: Coafuri create de Bob Recine pentru Moroccanoil

Monique Lhuillier primavara/vara 2014: Coafuri create de Bob Recine pentru Moroccanoil

Inspiratie Monique Lhuillier:

In acest sezon m-a inspirat eleganta veritabila, care se foloseste de culori intense, luminoase si de siluetele moderne, feminine” a declarat Monique Lhuillier.

Coafura:

Pentru colectia Monique Lhuillier primavara/vara 2014, Bob Recine, stylist Moroccanoil, a creat coafuri geometrice, cu accente sculpturale minimale, adaptate schimbarilor climaterice specifice acestui sezon. Aspectul natural, despletit al pletelor netede si lejere este perfect pentru zilele linistite de vara. “Creatiile lui Monique din acest an sunt extraordinare - colorate, vaporoase, cu forme geometrice. Am fost inspirat de eleganta lor delicata, de formele moderne si de intensitatea tesaturilor feminine” a declarat Recine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei

Cum a fost creat look-ul:

• “Am impartit parul in doua sectiuni si am pulverizat pe intreaga podoaba capilara spray-ul de par stralucitor cu fixare medie. Apoi am folosit o placa de indreptat parul pe care am trecut-o prin suvite pentru a le netezi si pentru a le conferi o sustinere stralucitoare. Iubesc spray-ul cu fixare medie pentru ca ofera parului lejeritate si nu-l incarca. Era exact ce-mi doream pentru o coafura naturala, care aminteste de libertatea si linistea zilelor de vara,” a precizat Recine.

• “Am pieptanat parul de la urechi in sus spre fata si am aplicat de la radacina pana la jumatatea parului spuma pentru volum. Apoi, am aplicat gelul pentru coafat in aceasta jumatate a podoabei capilare, pe care am pieptanat-o in jos si pe care am fixat-o ca si partea cu aspect ud a coafurii.”

„Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

“In contrast cu aspectul de par ud din varful coafurii, restul parului a fost lasat uscat, periat pe spate. Am folosit peria Moroccanoil XLPRO Paddle pentru a netezi si pastra forma geometrica dreapta a coafurii.”

• “Am finalizat coafura cu spray-ul de par stralucitor cu fixare puternica, care pastreaza coafura intacta oferindu-i si luciu natural.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri