Se iau trei bucati bune de oameni, frumoase toate nevoie mare, odinioara cu visuri multe si sperante de bine, astazi cu umpluturi de vise si sperante desarte si se denumesc dupa cum vrei tu. Prima bucata este SOTIA. A doua bucata este AMANTA. A treia bucata este SOTUL uneia si AMANTUL celeilalte. Impreuna: vaca sfanta, oaia neagra si porcul nesimtit. Familia fericita!

A doua bucata de om este AMANTA. Cea care are drag de sot si il compatimeste, cea care vrea sa-i spulbere nefericirea, sa-i aline durerea unei casnicii ratate doar ca sa-l inhate in alta. Cea care spulbera regulile sociale, razvratita si infama, neacceptata si blamata. Cea care stie ca daca pleaca ea, lui nu i-ar fi bine. El s-ar intoarce la sotie.

A treia bucata cunoaste pe celelalte doua, dar pe prima o cunoaste atat de bine ca ar vrea sa o cunoasca mai bine pe a doua. Pentru comparatii, pentru degustari si infruptari, pentru filozofari si pentru ca asa se mai intampla uneori in viata: sa te pierzi cu firea de doua ori deodata... Multi il invinovatesc pentru catastrofele si cataclismele naturale. La fel de multi il iarta pentru simplul fapt ca fruntea lui este de gen masculin si ca pe ea sta scris muiereste: “slava domnului ca sunt BARBAT”. Barbatii pot oricand sa calce stramb si sa cedeze instinctelor ca intotdeauna vor fi ultimii pe lista condamnatilor.

Vinovata de ceea ce face El este intotdeauna ispita: este fie prea frumoasa, fie prea isteata si dracoasa, fie prea focoasa, fie prea nesimtita, prea calcatoare in picioare, fie prea neastamparata, muierea dracului, prea altfel, prea mieroasa, prea diferita de sotie. Vinovata de ceea ce simte El este intotdeauna sotia: ca nu a stiut sa-si tie casa laolalta, ca a uitat de indatoririle de amanta si sotie depasita fiind prea mult de indatoririle de mama, angajata sau patroana, ca parul ii miroase a ceapa, ca trupul a acumulat niste pernute de grasime. El este SOTUL uneia si AMANTUL celeilalte, cel care nu se poate juca multumit intr-o singura batatura. Daca pleaca el din oricare parte, ar veni jale si prapad din fiecare parte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Asa ca, in final, pentru o perioada de timp raman toti trei asa cum sunt, la adapost de bine si rau, intre zidurile aceleiasi cocine. Stiu unii de altii, nu se accepta reciproc, dar tac si se inghit. In peisaj, de-a dreptul si de-a stanga celor trei bucati de oameni se pot adauga si alte specimene. Totul de amesteca intamplator si aleatoriu pana cand se obtine un cocktail de lume mare si moderna, de relatie deschisa posibilitatilor, barfei, imaginatiei si tuturor meschinariilor si invectivelor care ne trec pe la gura.

Dragul meu Bucuresti, ar fi cazul sa te obisnuiesti... Draga mea Romanica, sa ne traiesti ca si pana acum ca noi sa mai putem vedea. In inima si la periferia ta gasim de toate pentru toti. Traiasca pana la adanci batraneti cei care pot sa traiasca fericiti mimand, furand si inseland fericirea: vaca sfanta, oaia neagra si porcul nesimtit.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri