8 Martie 2016 publicat în Familie 15 share-uri

Venirea pe lume a unui copil reprezinta cel mai frumos moment din viata oricarui cuplu. Emotiile apar inca de la aflare vestii si se intensifica cu fiecare saptamana trecuta. Se intensifica atat de tare incat realizezi abia in ziua in care ajungi la spital ca sunt o multime de lucruri pe care ai uitat sa le pregatesti.

Intocmeste din timp o lista detaliata cu tot ce trebuie sa faci odata ajunsa la spital si vei scapa de cateva griji in plus! Daca in ceea ce priveste lista cu oamenii pe care trebuie sa ii suni inainte si dupa nastere nu iti putem fi de folos, insa iti putem oferi cateva idei despre ce ar trebui sa contina bagajul de maternitate.

Haine si incaltaminte pentru viitoare mamici:

Pijamale. Alege cea mai confortabila pijama si vei reusi sa uiti pentru cateva momente ca te afli intr-un spital.
Halat. Intampina-i pe cei care vin sa te felicite personal intr-un halat. E foarte probabil ca timpul nu iti va permite sa te aranjezi, iar un halat poate fi o alegere ideala pentru vizite.
Sutien clasic pentru alaptat din bumbac. Alege un sutien confectionat 100% din bumbac. Acesta nu te va irita, iar datorita cupelor elastice poti folosi protectii sau tampoane de san astfel incat sa protejezi lenjeria de scurgeri de lapte.
Papuci pufosi. Este foarte important sa porti incaltaminte moale atunci cand corpul tau este ingreunat sau slabit, asa cum se intampla inainte si dupa nastere.
Espadrile comode. Daca vrei sa faci o plimbare mai lunga, iar papucii ti se par mult prea de casa, alege o pereche de espadrile pe care sa le incalti cu usurinta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine!

Ingrijire personala:

Periuta de dinti electrica. Alege o periuta de dinti electrica pentru ca iti reduce din efortul pe care trebuie sa il depui atunci cand te speli pe dinti si orice minut va fi pretios.
Set pentru ingrijire. sapun lichid, gel de dus, gel intim. Produsele pentru ingrijirea corporala nu pot lipsi sub nicio forma din bagajul tau!
Set pentru ingrijirea parului. sampon, balsam, fixativ. Straluceste in orice moment! Cu toate ca atunci cand devii mamica o sa fii cea mai frumoasa femeie din lume, nu renunta sa ai grija de tine!

Alte produse:

Acumulator extern. Este creat special pentru a incarca orice telefon sau tableta, iar o viitoare mamica are nevoie neaparat de el pentru a pastra legatura cu toti cei care vor sa se intereseze de starea ei de sanatate si sa o felicite.
Geanta cu troler. Nu doar ca trebuie sa eviti, dar nici nu vei putea sa depui prea mult efort in aceasta perioada, asa ca o geanta tip troler este fix ce ai nevoie pentru o deplasare usoara si rapida!

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

Bagajul pentru bebe:

Scutece pentru nou-nascuti. Cei din maternitate iti vor oferi un pachet cu mai multe produse pentru noul membru al familiei tale, insa scutecele nu trebuie sa lipseasca din bagajul pe care il aduci de acasa.
Servetele umede. Un pachet de servetele umede si delicate iti vor proteja bebelusul de bacterii, dar iti va face un bine si tie.
Body-uri. Alege 2-3 body-uri, pentru nou-nascuti, care sa iti protejeze bebelusul in zilele petrecute la spital, dar si pentru atunci cand il vei duce acasa.
Caciula. Caciulita este cea mai buna prietena a unui copil in primii ani de viata.
Perna pentru alaptat. Recomandat de consultantii din domeniul lactatiei si de expertii in alaptat, acest tip de perna este potrivit atat pentru alaptat, cat si pentru hranit cu biberonul.
Pachet: carucior + scaun auto. Fii atenta la siguranta copilului tau! Este musai sa ai un scaun auto special pentru deplasarile prin oras, care sa nu il zdruncine in curbe si pe strazile aglomerate.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

Nu uita sa adaugi in bagaj si multa incredere, entuziasm, rabdare si cele mai mari portii de fericire si iubire! Bebelusul tau merita sa primeasca tot ce este mai bun inca de la inceput!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri