Nimic pe lumea aceasta nu se poate compara cu dragostea unei mame, cu tot ceea ce o mama face pentru copilul ei...

Nimic pe lumea aceasta nu se poate compara cu dragostea unei mame, cu tot ceea ce o mama face pentru copilul ei. Cititi o poveste cu morala care circula pe internet si pe care v-o dedicam cu drag in aceasta zi speciala de 8 martie:

Valoarea unei mame

Dupa ce a ajuns la apogeul carierei sale, un barbat a simtit nevoia sa se revanseze fata de mama sa pentru tot ce a facut pentru el. Asa ca a intrebat-o: “Mama, ce pot sa iti ofer? Ce pot sa fac pentru tine? Vreau sincer sa te rasplatesc pentru toate sacrificiile pe care le-ai facut pentru mine si pentru toata dragostea pe care ai revarsat-o asupra mea.”

Mama s-a uitat surprinsa la el si a spus: “De ce te gandesti la una ca asta? Era de datoria mea sa o fac, nu trebuie sa ma rasplatesti. Chiar daca vrei, nu exista nicio modalitate pentru ca cineva sa-si rasplateasca vreodata mama.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Foto: SvetlanaFedoseyeva / Shutterstock.com

In ciuda refuzului ei constant de a-i cere ceva, barbatul a continuat sa insiste. Pentru a pune capat discutiei, ea a spus: “Bine. Daca trebuie, atunci in noaptea asta dormi cu mine, la fel cum obisnuiai atunci cand erai un copil.” El a spus: “Este ciudat sa imi ceri acest lucru, dar daca te face fericita, o sa-l fac.”

De indata ce a adormit, mama s-a sculat si a adus o galeata cu apa. A turnat o cana plina cu apa pe partea lui de pat. Simtindu-se deranjat de umezeala de sub el, s-a mutat in somn pe partea cealalta a patului. Pe cand s-a facut el comod, mama lui a turnat o alta cana de apa si pe partea cealalta. In somn, barbatul a incercat sa isi faca culcus la picioarele patului. Mai tarziu, s-a trezit simtind ca si acea parte a patului era uda. S-a ridicat din pat si a vazut-o pe mama sa cu o cana in mana.

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Manios, a intrebat-o. “Ce faci, mama? De ce nu ma lasi sa dorm? Cum crezi tu ca pot sa dorm intr-un pat ud?”

Mama a spus: “Am dormit cu tine cand ai udat patul noaptea. Ti-am schimbat scutecele si te-am mutat pe partea uscata a patului in timp ce eu am dormit pe partea uda. Ai vrut sa te revansezi fata de mine. Poti sa dormi, chiar si pentru o singura noapte, intr-un pat ud? Daca poti, inseamna ca te-ai revansat fata de mine.”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri