22 Iulie 2015 publicat în Familie 98 share-uri

Fiul meu, miracolele nu se intampla celor care le asteapta. Munceste ca sa iti atingi telurile. Nu lasa pe nimeni sa iti dicteze ce sa faci cu viata ta. Da-ti toata silinta sa obtii lucruri mari. Citeste care sunt lectiile de viata pe care o mama de baiat doreste sa le transmita fiului sau:

Sukhmani Waraich, mama de baiat, a facut o lista cu lucrurile pe care ar vrea ca baiatul ei sa le invete de la ea. Fiindca articolul publicat pe www.vagabomb.com s-a bucurat de multe aprecieri, ne-am gandit sa impartasim cu voi o buna parte din aceasta lista. Puteti adauga la randul vostru acele lucruri pe care le considerati demne de a fi transmite mai departe copilului vostru astfel incat aceste lectii si invataturi sa il ajute sa devina un om frumos:

13 lucruri pe care as vrea ca fiul meu sa le invete de la mine

via www.vagabomb.com

1. Feminismul nu este o legenda urbana. Fiul meu, trateaza fiecare femeie din viata ta ca pe egalul corespondentului ei masculin. Respecta femeile pentru ceea ce sunt. Nu exista niciun motiv ca o femeie sa faca aceeasi munca ca si tine, dar sa fie platita mai putin.

2. Strange dupa tine. Nimeni nu este sclavul tau. Nici mama ta, nici sora ta, nici partenera ta. Pune-ti prosopul la uscat, pune-ti hainele pe umeras in sifonier, strange-ti pantofii, fa-ti singur patul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

3. Spune “multumesc”. Fii recunoscator cand cineva face ceva pentru tine. Daca ai mancare calda la masa in fiecare zi, spune multumesc. Daca cineva face curatenie pentru tine, spune multumesc. Daca cineva te invata ceva, spune multumesc.


Foto: mama, fiu via Shutterstock

4. Invata cum sa fii singur. Fiul meu, pe cat de mult nu ti-as dori sa fii singur, acesta este unul din adevarurile dulci amare ale vietii. Vei trai si va trebui sa traiesti singur la un moment dat in viata ta. Invata cum sa iti gatesti propria mancare, cum sa platesti facturile, cum sa faci curatenie in locuinta, cum sa economisesti bani. Intr-o zi, o sa-mi multumesti ca te-am invatat cum sa locuiesti singur.

5. Viseaza. Si viseaza mult. Da-ti toata silinta sa obtii lucruri mari. Insa pana cand le vei avea, fii fericit cu ceea ce ai.

6. Nu o sa traiesti visurile noastre. Eu am vrut ca tu sa fii avocat, tatal tau a vrut ca tu sa fii pilot. Nici eu nu sunt avocat, nici tatal tau nu este pilot. Daca vom incerca vreodata sa te fortam sa fii avocat sau pilot, imi cer iertare de acum. Acestea au fost visurile noastre, nu ale tale. Nu lasa pe nimeni sa iti dicteze ce sa faci cu viata ta. Faptul ca te-am adus pe aceasta lume nu imi da acest drept.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală

7. Nu te astepta la miracole. Munceste ca sa iti atingi telurile profesionale si personale. Fiul meu, miracolele nu se intampla celor care le asteapta.

8. Nu ma asculta intotdeauna.Oricat de mult ti-ar placea sa crezi asta, nu sunt perfecta. Te iubesc fiindca ma vezi atat de sus, insa iata care este adevarul dur. Voi face greseli, voi spune lucruri pe care nu le intentionez. Sfatul meu nu va fi intotdeauna corect. Ori de cate ori iti spun ceva, as vrea ca tu sa te gandesti in privinta acelui lucru si sa iei propria decizie. Este singurul mod in care vei realiza ca fiecare actiune are o consecinta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri