22 Iulie 2015 publicat în Familie 98 share-uri

Fiul meu, miracolele nu se intampla celor care le asteapta. Munceste ca sa iti atingi telurile. Nu lasa pe nimeni sa iti dicteze ce sa faci cu viata ta. Da-ti toata silinta sa obtii lucruri mari. Citeste care sunt lectiile de viata pe care o mama de baiat doreste sa le transmita fiului sau:

9. Mama ta nu este definita de relatii. Da, esti responsabilitatea mea de baza. Am stiut asta din ziua in care doctorul mi-a spus ca sunt insarcinata cu tine. Insa pe langa a fi mama, eu sunt eu totodata. Viata mea este autonoma de a ta in multe feluri. O sa-mi traiesc viata asa cum vreau eu. Tu si tatal tau nu o sa luati decizii pentru mine.

Foto: armonie familie, concept familie via Shutterstock

10. Lupta-te pentru tine, insa nu o face niciodata pentru a rani pe cineva. Ideal ar fi sa nu apelezi niciodata la violenta, insa nu ezita sa te aperi intr-un duel fizic sau verbal. Nu face ceva doar pentru a rani pe cineva. Nu exploata slabiciunile cuiva. Te vei simti bine in privinta ta pentru 5 secunde, dupa care va incepe o cursa a vinovatiei.

11. Cere-ti scuze cand ai gresit. Vor fi momente cand vei gresi. La urma urmei, cresc un om. Nu ezita sa spui “imi pare rau”. Nu o sa pierzi nimic. Insa s-ar putea sa faci o alta persoana sa se simta mult mai bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

12. Nu te gandi niciodata ca esti mai bun doar fiindca esti barbat. Daca vei incerca vreodata sa iti impui “masculinitatea” si sa ranesti o femeie, eu personal o sa te duc la politie. Odata ce te las acolo, pentru mine esti mort. Atacul fizic si sexual este o crima impotriva umanitatii si nu pot trai cu un criminal in viata sau in casa mea.

13. Ia atitudine impotriva nedreptatii pentru lucrurile potrivite. Ia atitudine cand esti martorul unei nedreptati de orice fel. Lupta-te pentru cei care nu pot sa se lupte pentru ei insisi. Daca simti ca un lucru este potrivit pentru a-l face, fa-l . Nu astepta ca cineva sa vina si sa faca acel ceva pe care l-ai fi putut face si tu.

Autor: Sukhmani Waraich

Sursa: www.vagabomb.com

Foto homepage: familie, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri