Un roman politist palpitant, in care celebrul tandem de detectivi cauta cu disperare ceva ce pare sa nu existe: mobilul crimei!

Dupa «Eroare Judiciara», in aceeasi serie, un nou roman scris de fostul ministru al justitiei din Norvegia

Fiona Helle, vedeta unui talk-show foarte popular in Norvegia, este descoperita in locuinta ei, asasinata, cu limba taiata si ambalata frumos intr-o corola confectionata din hartie. Mesajul este clar: o minciuna a costat-o viata. Cand este gasita o a doua victima, tanara Vibeke Heinerback, lider al unui partid de extrema dreapta, inspectorul Yngvar Stubø este insarcinat sa demareze o ancheta serioasa. Se afla el oare pe urmele unui serial killer specializat in celebritati?

Citeste si:
Turneul Pianul Călător - ENCORE susţinut de Horia Mihail revine la...
Turneul Pianul Călător -...

Inger Johanne Vik, devenita intre timp partenera lui de viata, accepta sa-i dea o mana de ajutor, incercand sa contureze profilul acestui ucigas-fantoma pasionat de puneri in scena spectaculoase. Ce semnificatie au mesajele pe care le lasa? In curand, Inger Johanne intrevede un scenariu care ar putea avea legatura cu anii petrecuti de ea la FBI si care ar putea conduce chiar la uciderea inspectorului...

Un roman politist palpitant, in care celebrul tandem de detectivi cauta cu disperare ceva ce pare sa nu existe: mobilul crimei!

«Un roman pe care il citesti cu sufletul la gura.» Observer (Anglia)

Citeste si:
Studiu: Peste 90% dintre copiii care au avut nevoie de terapie...
Studiu: Peste 90% dintre...

«Anne Holt reuseste cu adevarat sa-si surprinda cititorii pana la sfarsit, ultimele 30–40 de pagini fiind pur si simplu uimitoare.» Dagbladet (Norvegia)

«Un autor de literatura politista care vine de la polul frigului, dar care straluceste atat prin scriitura, cat si prin imaginatia debordanta.» Sud Ouest (Franta)

Anne Holt este fost ministru al justitiei in Norvegia, procuror, avocat, publicist la televiziune si autoare a unei serii de romane politiste ce au cunoscut un succes imens in tarile scandinave si s-au tradus in peste 25 de limbi. Anne Holt traieste in Norvegia si Franta. O parte din viata si-a petrecut-o in SUA. Seria – avandu-i ca protagonisti pe anchetatorii Vik si Stubø – a fost ecranizata de Yellow Bird Productions AB. In 2009 a aparut la Editura Trei primul volum al acestei serii, numit Eroare judiciara.

Autor: Anne Holt; Publicata prin acord cu Salomonsson Agency
Traducere si note de: Liliana Urian. Foto interior: Editura Trei

Roman aparut la Editura Trei


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri