Centrul de Introspectie Vizuala se redeschide joi, 2 septembrie cu cel de-al doilea capitol al proiectului "1990-2010", EXPENSIVE FIASCO / CHEAP SUCCESS, semnat de Ioana Nemes.

Lansat in luna aprilie prin capitolul Dan Perjovschi S.A.*, ciclul “1990-2010” investeste intr-o analiza a ansamblului de practici si discursuri articulate de scena de arta romaneasca in ultimii 20 de ani, intr-un exercitiu critic de reflectie asupra aparatului institutional-artistic, asupra logicii de functionare proprii sistemului artei. “1990-2010” se detaseaza de perspectiva totalizatoare a expozitiei de grup, optand pentru specificitatea unor proiecte individuale, grupate in jurul unor istorii si documente.

Experienta subiectiva angajata de fiecare din aceste capitole descrie un proces necesar si deschis de re-examinare a parcursului si principiilor in jurul carora aglutineaza scena de arta RO, deschizand noi posibilitati de angajare si pozitionare, de filtrare a unor prioritati, urgente si necesitati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

“1990-2010” este o initiativa a Centrului de Introspectie Vizuala (CIV), Bucuresti; curator Alina Serban.


In imagine main si front: Centrul de Introspectie vizuala Bucuresti


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri