Festivalul Ceaiului si al Cafelei

12:09, 2 Septembrie 2010 publicat în Entertainment

Pe 10 septembrie "negustorii" de ceai si cafea isi prezinta oferta de arome imbietoare in cadrul Festivalului Ceaiului si al Cafelei, organizat la Palatul Sutu.

Comunicat de presa

A doua editie a Festivalului Ceaiului si Cafelei – Tea &Coffee Festival are loc, in Capitala, intre 6 si 12 septembrie si cuprinde o serie de manifestari stradale, spectacole in ceainarii si cafenele bucurestene precum si o expozitie de ceai, cafea si accesorii, care se va desfasura, intre 10 si 12 septembrie a.c., la Palatul Sutu (Muzeul Municipiului Bucuresti – bulevardul I.C. Bratianu nr. 2, statia de Metrou Universitate)

Citeste si:
Cum să te pregătești fizic și mental pentru naștere. Sfaturi de la...
Cum să te pregătești fizic și...

Tea&Coffee Festival are drept scop promovarea consumului de ceai si cafea, aducerea in actualitate a traditiilor si ritualurilor servirii lor. Evenimentul va avea in prim plan si noile tendinte practicate, in tarile cu traditie (Brazilia, Japonia, India, Italia, Turcia, Anglia, etc.) in ceea ce priveste prepararea si prezentarea unor bauturi din ceai si cafea.

Printre manifestarile care vor avea loc in cadrul Festivalului, intre 6 si 12 septembrie a.c., se numara: concerte, workshop-uri si ceremonii de servire a ceaiului si cafelei, practicate in Anglia, Italia, Argentina si Japonia. Locatiile acestor evenimente, cu iz de ceai si cafea, reunite sub numele Tea& Coffee Festival sunt: Cafe Verona (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15), Cafepedia (str. Pictor Verona nr. 2), Grand Caffe Galeron (Nicolae Golescu 18A), ceainaria Serendipity (str. Dubrava Rosie nr. 12) si ceainaria Rendez-Vous.

In cadrul festivalului, pe 10 septembrie a.c., va avea loc si un workshop de arta urbana, “Miss Tea Time”, pus in scena de Asociatia I love Bucharest in Centrul Istoric al Bucurestiului.

Citeste si:
Paște cu noutăți delicioase de la Mixit
Paște cu noutăți delicioase...

EXPOZITIE DE CEAI, CAFEA SI ACCESORII, in centrul Capitalei

Tea&Coffee Festival 2010 se va incheia printr-o expozitie desfasurata la Palatul Sutu intre 10 si 12 septembrie si care va cuprinde diverse sortimente, produse si accesorii folosite la prepararea si servirea unor bauturi pe baza de ceai si cafea.

Tea&Coffee Festival se adreseaza atat amatorilor de ceai si cafea cat si profesionistilor care activeaza, in calitate fie de producatori fie de importatori, in industria de resort.

In plus, expozitia din cadrul Tea&Coffee Festival ofera informatii despre ceai si cafea si celor care sunt interesati de beneficiile si efectele terapeutice ale acestor doua bauturi.

Vizitatorii expozitiei vor avea posibilitatea sa aleaga si sa testeze in functie de preferinte diverse sortimente de cafea si ceai, arome diferite prezentate la cele peste 20 de standuri ale expozitiei. Programul de vizitare al expozitiei din cadrul Tea& Coffee Festival 2010 este


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri