"Filminute", festivalul filmului de 1 minute, se pregateste pentru editia a 5-a a festivalului international de film de un minut. Regizorul de film Neill Blomkamp (District 9) si directorul de publicitate Mark Tutssel (Global Chief Creative Officer Leo Burnett Worldwide) fac acum parte din juriul festivalului international.

Comunicat de presa

“Filminute” se pregateste pentru editia a 5-a a festivalului international de film de un minut. Presedintele juriului si co-fondatorul festivalului “Filminute”, John Ketchum, au anuntat astazi cooptarea a doua nume marcante in echipa sa de jurizare. Regizorul de film Neill Blomkamp (District 9) si directorul de publicitate Mark Tutssel (Global Chief Creative Officer Leo Burnett Worldwide) fac acum parte din juriul festivalului international.

"Care ar fi ingredientele unui film bun? Dar ale unui film de un minut foarte bun?" Acestea sunt intrebarile la care ar trebui sa raspunda juriul festivalului international “Filminute”. Inainte de 20 august - termenul limita de inscriere, regizori si producatori din intreaga lume isi vor pune aceleasi probleme in timp ce se vor inscrie in aceasta competitie anuala.

"Vom analiza, din nou, peste 2000 de filme, animatii si mixuri narative din peste 60 de tari, inainte de a alcatui lista scurta ce va cuprinde 25 de productii", spune Ketchum. "Juriul nostru este incantat si surprins de fiecare data de calitatea, originalitatea si impactul filmelor care ajung in finala. Ne este foarte greu sa alcatuim acest shortlist si, cu siguranta, reprezinta o sarcina foarte dificila si pentru extraordinarul nostru juriu."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

"Suntem foarte incantati sa-i avem pe Neill Blomkamp si pe Mark Tutssel in juriul “Filminute” 2010. Amandoi au o vasta experienta in a lucra cu povesti transmise intr-un format scurt, precum si o profunda intelegere a rapidelor schimbari din mediul si cultura in care "filmul", in toate formele sale, functioneaza astazi. Realizatorii de film din toata lumea vor fi fara indoiala incantati sa stie ca profesionisti creativi de calibrul lui Neill si a lui Mark jurizeaza filmele din acest an", a spus Ketchum.

“Filminute” invita anual 5 jurati din mediul de film, arta contemporana, literatura si publicitate pentru a viziona, analiza si, in final, a acorda premiul Celui mai bun “Filminute” unuia dintre concurentii aflati pe lista scurta. In anii anteriori, Filminute” s-a bucurat de prezenta in juriul sau a romancierului si poetului Michael Ondaatje (The English Patient), scriitorului si regizorului premiat cu Oscar - Paul Haggis (Million Dollar Baby) si a lui Kevin Roberts (CEO Worldwide Saatchi & Saatchi).

Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri