"Filminute", festivalul filmului de 1 minute, se pregateste pentru editia a 5-a a festivalului international de film de un minut. Regizorul de film Neill Blomkamp (District 9) si directorul de publicitate Mark Tutssel (Global Chief Creative Officer Leo Burnett Worldwide) fac acum parte din juriul festivalului international.

Bloggerul revistei “Wired Magazine” Hugh Hart scria intr-o recenzie a festivalului: "Daca aceste clipuri de trei minute de pe YouTube va par ca dureaza o vesnicie, festivalul international de film de un minut “FILMINUTE” ar fi tocmai ceea ce va trebuie." Publicul festivalului este atras de formatul serios si accesibil. Premiul spectatorilor este stabilit de voturi din peste 100 de tari si reprezinta un punct de vedere puternic in fata selectiilor si opiniilor juriului final.

Va reamintim ca toti producatorii de filme care vor sa inscrie un film de 1 minut in editia din 2010 a festivalului sunt invitati sa viziteze pagina Welcome de pe www.Filminute.com si sa acceseze sectiunea "Call For Entry"


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri