12:07, 20 Iulie 2010 publicat în Entertainment

Tudor Gheorghe va fi artistul care pe data de 12 octombrie 2010, incepand cu ora 19.00, va pune in scena o reprezentatie ce va cuprinde cele mai frumoase melodii din repertoriul celor doua legende ale muzicii interbelice: Zavaidoc si Jean Moscopol.

Comunicat de presa

Printre numeroasele sale scopuri nobile, Festivalul Artelor Bucuresti are si darul de a readuce in atentia publicului cele mai frumoase melodii autohtone. Tudor Gheorghe va fi artistul care pe data de 12 octombrie 2010, incepand cu ora 19.00, va pune in scena o reprezentatie ce va cuprinde cele mai frumoase melodii din repertoriul celor doua legende ale muzicii interbelice: Zavaidoc si Jean Moscopol.

Citeste si:
Alexandru și Andrei Ropcea  - despre familie, afaceri de familie și...
Alexandru și Andrei Ropcea  -...

Mare admirator al activitatii lui Zavaidoc, maestrul Tudor Gheorghe a fost tot timpul prezent in cadrul Festivalului National de Muzica Lautareasca Zavaidoc, si iata ca acum, alaturi de orchestra Arkadia condusa de dirijorul si orchestratorul Marius Hristescu si completata de violonistul Dan Bozgan, va aduce in maniera sa unica piesele extrem de populare ale acestui artist: "Di, di, di, murgule, di", "Aseara fusei la una", "Din ochii care-am plans vreodata", "Da mainile sa te sarut".

Asemeni acestui cavaler al felinarelor tarzii - Zavaidoc, care a sustinut in timpul Primului Razboi Mondial spectacole muzicale menite sa ridice moralul soldatilor si ofiterilor romani, maestrul Tudor Gheorghe vine in aceste vremuri dificile in fata romanilor cu aceeasi pasiune si inflacarare pentru a ne demonstra ca muzica este leacul sufletului, mentioneaza Pepino Popescu.

Va anuntam ca biletele pentru acest eveniment au fost puse deja in vanzare cu preturi cuprinse intre 60 si 150 de lei si sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet - et. 2 - Unirea Shopping Center, si Carrefour Feeria Baneasa Shopping City, Pasajul Universitatii Agentia Trident Touring, la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro.

Citeste si:
Una-i Luna, sau hainele cusute cu energie bună...
Una-i Luna, sau hainele...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri