Debutul in lung-metraj al lui Razvan Radulescu si al Melissei de Raaf Felicia, inainte de toate a primtit numai cuvinte de lauda din partea crticilor si a spectatorilor. Este un film care problematizeaza relatia tensionata mama/fiica. Cine are dreptate? Acest film ne poate da un raspuns?

Ca sa ne convinga si mai tare ca acest film merita vazut, poate si ca sa o admiram in primul sau rol principal pe Ozana Oancea, bloggerita Inozza i-a luat un scurt interviu lui Razvan Radulescu:
“In <<Felicia...>>, Ozana Oancea este la primul ei rol principal intr-un lung metraj. Care a fost elementul decisiv, care te-a convins ca ea este actrita pe care o cautai pentru acest rol?, intreaba Inozza

Razvan Radulescu raspunde: Ozana m-a convins: auzisem ca e, de fapt, actrita (spre rusinea mea, o stiam doar in funcÈ›ia ei administrativa de la TIFF), apucasem sa vorbesc de citeva ori cu ea si mi s-a parut ca gradul de sofisticare al discursului ei este remarcabil si, prin urmare, surprinzator. Am trait, din pacate, cu prejudecata ca actorii sint in general niste persoane instinctuale, neslefuite, si ca prea multa minte le dauneaza jocului. Imi pun, cu aceasta ocazie, cenusa in cap. Ozana a citit mult si solid, gindeste articulat, vorbeste nuantat si joaca foarte bine”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Felicia inainte de toate, sinopsis:

“Cand a fugit la 18 ani din Romania, urmand sfatul mamei ei, cu putin inainte de Revolutie, Felicia Mateescu (casatorita ulterior Reinhart in Olanda) si-a imaginat viitorul putin diferit. Dupa saptesprezece ani, cu un copil in urma mariajului, divortata si singura, Felicia continua sa vina in fiecare an in Romania sa-si viziteze familia. Parintii, la randul lor, nu mai sunt tineri. Tatal este destul de bolnav si are impresia ca fiecare revedere cu Felicia este si ultima, mama si-a canalizat vina de a-si fi sfatuit fata sa plece si afectiunea pentru ea in cumparatul mancarii si pregatitul meselor, iar Iulia, sora Feliciei, are o viata absolut normala in tara, pe care Felicia o invidiaza.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri