Dan Negru organizează, ca în fiecare an, Revelionul de la Antena 1. De 23 de ani prezentatorul îi ține pe români cu ochi în micile ecrane în noaptea dintre ani.

Dan Negru a ajuns la un record absolut în ceea ce privește emisiunile de Revelion. Prezentatorul tv filmează de peste 23 de ani pentru noaptea dintre ani, iar publicul a rămas fidel acestei ediții de Anul Nou.

Dan Negru este fericit că îi va putea bucura pe români și în 2022 și a pregătit multe surprize pentru toți cei care aleg să intre în anul nou din confortul casei lor.

Astfel, în ediția din acest an, în seara de 31 decembrie va avea loc și un moment special pregătit pentru Gheorghe Zamfir, care împlinește 80 de ani. Negru a dezvăluit că acesta este și motivul pentru care a acceptat să prezinte încă o dată emisiunea dintre ani.

În plus, printre vedetele supriză invitate de Dan Negru se numără Dorian Popa, Selly și mulți alții.

„Motorul care m-a convins anul ăsta: am vrut să îi țin neapărat ziua de naștere lui Gheorghe Zamfir, împlinește 80 de ani și am vrut să fac un moment special în Revelionul ăsta…” a spus prezentatorul Antena 1.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Dan Negru nu le recomandă oamenilor să se uite la tv

Deși este lider incontestabil în noaptea dintre ani, prezentatorul tv le-a spus oamenilor să nu își petreacă Revelionul în fața televizoarelor.

„Nu există prostie mai mare pe Pământul ăsta decât să stai să te uiți la un televizor în noaptea de Revelion! (…) Bucurați-vă de prieteni, de familie, de ăia din jur, atât de puține Revelioane avem de trăit împreună, că TREBUIE SĂ FII MARE PROST SĂ TE UIȚI LA NEGRU!” a declarat Dan Negru.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri