23 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 20 share-uri

Fuego a dorit să le facă un cadou de suflet urmăritorilor lui, astfel că a publicat o imagine de colecție cu el din perioada în care era mai tânăr, iar cariera sa de acum era doar un vis arzător.

Fuego este un artist cunoscut și extrem de apreciat de publicul român. El știe că este iubit de mulți oameni, astfel că, în preajma Sărbătorilor a dorit să le facă un cadou de suflet prietenilor lui virtuali.

Fuego a scos din cutia de amintiri o fotografie cu el din vremea când era doar un copil și nici nu visa că va cânta pe marile scene ale țării.

„În perioada asta, mie îmi zboară gândul la copilărie. Nu regret acei ani și nu trăiesc deloc în trecut, dar Crăciunul copilăriei mele rămâne una dintre imaginile idilice și speciale, care mă însoțește și azi. Începeam toate pregătirile cu vreo câteva săptămâni înainte. Se planifica în casă tăierea porcului, care era un adevărat eveniment. Mie-mi plăcea să gust șoricul și să asist la prepararea bunătăților, de la cârnați la caltaboși sau tobă. Mai apoi apărea mirosul de cozonaci, curățenia generală, împodobitul bradului, în seara de ajun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Separat de asta, făceam planuri cu ai mei colegi de mers la colindat. Ne puneam la punct un repertoriu variat și ne luam la noi un casetofon cu Ștefan Hrușcă, care era cumva fundal sonor pentru ce aveam noi pregătit. Nu-mi imaginam pe vremea aia că voi deveni și eu, peste ani, mai mult sau mai puțin, prin cântecele mele, un brand al Crăciunului românesc. Iarna ne făcea să fim mult mai sprinteni și ne solicita mult. Nu știam de alte jocuri decât de cele din zăpadă. Dădeam și cu lopata să dezăpezim strada, ne bucuram de gustul portocalelor, care nu erau prea dese și desigur, de gutui și ceaiul cald, cu scorțișoară, pe care mama mi-l făcea când mai intram în casă, într-o pauză de bulgăreală. Vă aștept duminică, de la 15.00, la TVR 2!” a scris artistul pe contul lui de Facebook.

Sursă foto: Facebook

Cum petrece Fuego Sărbătorile?

Fuego le-a dezvăluit internauților că și anul acesta va petrece Sărbătorile pe scenă. Acest lucru nu îl deranjează pe artist, din contră, pentru el este o adevărată încântare.

"Nu știu cum e la voi, dar la mine Crăciunul înseamnă liniște și atmosferă de poveste!

Chiar dacă și anul acesta îl petrec pe scenă, e o încântare! Eu spun că perioada asta n-are nevoie de reclamă și fiecare trebuie să o simtă așa cum îi poftește inima. În schimb, trebuie să și-o deschidă, cu cheia minții și să lase să intre bunătatea, simplitatea și frumusețea unor bucurii mărunte." a mai scris Fuego pe social media.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri