Cum Crăciunul este la un pas distanță, Andra le-a dezvăluit fanilor ei de pe Instagram ce planuri are pentru aceste sărbători. Vedeta va lăsa totul deoparte și va pleca într-un loc drag, unde are de gând să se bucure de lucrurile simple, dar atât de prețioase.

După un an agitat și multă muncă, acum este vremea pentru liniște și recunoștintă. Așa s-a gândit și Andra care a lăsat totul deoparte și a plecat la casa părintească pentru a petrece Sărbătorile cu familia ei și toți cei dragi. Artista va petrece Crăciunul la Câmpia Turzii, orașul ei natal și se va bucura ca un copil de magia sărbătorilor de iarnă.

Andra se bucură la maxim de timpul petrecut cu părinții ei, dar și cu copiii și soțul ei, care o însoțesc pe artistă. Ea le-a dezvăluit internauților că abia așteaptă să gătească cu mama sa și să se simtă din nou copil în căminul părinților săi.

"Cel mai fain cadou nu se poate cumpăra: timp cu oamenii pe care îi iubești. Azi vă transmit îmbrățișări de la Câmpia Turzii! În program am să stau la povești cu ai mei, dar și să gătesc cu mama, până umplem casa de miros delicios de Crăciun, de cozonac, scorțișoară și portocale. Chiar dacă sunt mamă, azi sunt un copil fericit! Și asta vă doresc și vouă! ❤️" a scris Andra pe contul ei de Instagram.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri