Paula Chirilă, relație matură cu fostul soț. Ce a declarat vedeta: "Țin la el așa cum..."

20 Decembrie 2021 publicat în Entertainment 30 share-uri

Paula Chirilă a dezvăluit ce relație are cu fostul ei soț. Cei doi au păstrat legătura de dragul Carlei, fetița pe care o au împreună. Vedeta a mărturisit că cei doi vor fi pentru totdeauna părinții fetiței, iar acest lucru nu poate fi schimbat de nimeni și de nimic. 

Paula Chirilă a suferit enorm atunci când, în urmă cu patru ani, s-a despărțit de soțul ei, Marius Aciu. După o căsnicie de 12 ani, vedeta nu a putut trece atât de ușor peste divorț, însă, de dragul Carlei, cei doi foști iubiți au o relație bună, ca doi oameni maturi care se respectă. Mai mult, cei doi vor fi pentru totdeauna legați unul de celălalt pentru că fiica lor are nevoie de ambii părinți în viața ei.

Mai mult, tatăl Carlei este foarte implicat în educația și creșterea fiicei lui, astfel că Paula Chirilă poate sta liniștită în timp ce fetița petrece timp la tatăl ei.

Vedeta a mărturisit că fiecare are drumul lui în viață, însă legătura dintre ea și fostul soț este una bazată pe respect și maturitate emoțională.

"Relația dintre noi este una normală, așa cum trebuie să fie între doi oameni sănătoși la cap care nu au ce să mai împartă. Suntem și vom fi pentru totdeauna părinții Carlei, și asta este tot ceea ce e important pentru noi. În rest, fiecare își vede de viața lui. Avem o relație normală, așa cum trebuie să aibă doi oameni maturi și care-și iubesc copilul." a declarat actrița.

Deși s-a speculat că Paula mai are încă sentimente de iubire față de fostul soț, vedeta a ținut să lămurească aceste lucruri.

"Nu, cred că s-a înțeles greșit… Nu am declarat că îl iubesc pe fostul soț, ci că țin la el așa cum țin la un om drag care a făcut și va face parte din viața mea, pentru că este tatăl copilului nostru, și căruia îi doresc tot binele din lume. Atât, a nu se înțelege mai mult." a adăugat vedeta.


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri