Uite ce frumoasă este Demi Moore la 59 de ani! Actrița s-a pozat fără strop de machiaj pe chip

Demi Moore arată extraordinar de bine la cei 59 de ani pe care îi are. Actrița a fost crtiticată că a apelat la intervenții estetice, iar chipul ei a suferit modificări radicale.

Demi Moore este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, care la 59 de ani se poate mândri cu o carieră de succes, cu filme care vor rămâne în istorie pentru totdeauna, dar și cu cele trei fiice ale sale care o susțin necondiționat. Vedeta este admirată de generații întregi, dar și urmărită în număr mare pe rețelele sociale. Ea are o relație deschisă cu prietenii virtuali, de aceea nu se ferește de nimic și spune lucrurilor pe nume.

Astfel, Demi Moore nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a venit vorba de a se fotografia fără strop de machiaj pe chip. Încrezătoarele în forțele proprii, actrița a postat pozele pe conturile ei de social media, iar fanii au reacționat imediat. Deși majoritatea fanilor i-au admirat frumusețea, au existat și câțiva critici care au acuzat-o pe Demi că a apelat la intervenții estetice, schimbându-și radical fizionomia feței.

Un celebru chirurg estetician a sărit în apărarea actriței și a declarat că look-ul vedetei nu a fost supus operațiilor estetice.

Demi Moore, viața ca o carte

Demi Moore și-a lansat în anul 2019 o carte intitulată "Inside Out" în care vorbește despre cariera ei, relațiile amoroase din trecut, dar și despre dependența de droguri și alcool. Cele trei fiice ale sale au susținut-o mereu pe mama lor și s-au declarat mândre că Demi este o mamă atât de puternică.

"Sunt mândră de faptul că-și arată latura vulnerabilă și cred că multe femei au urmărit-o, la fel cum am făcut-o și noi, fiicele ei. Ea a devenit mult mai puternică. Cred că ceea ce respect cel mai mult la ea este faptul că niciodată nu a fost o victimă în poveștile ei. Își asumă responsabilitatea și este perspectiva ei, povestea ei și este prima care afirmă acest lucru." a mărturisit una dintre fetele actriței într-un interviu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri