In volumul "Mananci cat poti, slabesti cat vrei!" Raluca Badulescu va recomanda un stil nou de viata, care, in mod sigur, va va duce la o constanta si sigura scadere in greutate. Cate dintre voi aveti curajul sa va schimbati viata? Cate dintre voi va asumati felul in care aratati? Va spun eu: foarte putine. Invatati de la Raluca ce inseamna sa traiti, ce inseamna sa pierzi kilogramele in plus FARA EFORT, ce inseamna sa te reinventezi si sa ai curajul sa te bucuri de fiecare zi.

Sunt diete cu ajutorul carora poti slabi chiar 20 de kilograme intr-o luna. Dar… la ce-ti foloseste? Caci dupa un regim atat de strict esti, brusc, terminat. De foame, de oboseala, de nervi. Si te reapuci usor, usor de mancat. Asimilezi orice, te ingrasi la loc si te intorci in casuta-start “Sunt prea gras si nu pot face nimic.”

In volumul "Mananci cat poti, slabesti cat vrei!" Raluca Badulescu va recomanda un stil nou de viata, care, in mod sigur, va va duce la o constanta si sigura scadere in greutate.

"Iata ca Raluca, prin ceea ce scrie, demonstreaza ca [...] in viata nu conteaza ambalajul, ci atitudinea, increderea in tine, pe care ti le dau educatia, inteligenta, prietenii. Experienta ei este o lectie pentru toti cei care vor sa traiasca relaxati, zambitori, fara a tine cont de rigorile lui 90-60-90, in care, culmea, si eu cred, data fiind profesia mea! Dovada ca m-a convins si pe mine de superficialitatea acestui trend este ca in ultima mea prezentare, Funeral , ea a fost mireasa colectiei!
Ce vreti mai mult?"

Citeste si:
Psihologia culorilor: Proprietățile psihologice ale celor 11 culori...
Psihologia culorilor:...

Catalin Botezatu

"Nu stiu cate din cititoarele acestei carti o cunosc intr-adevar pe Raluca Badulescu. Veti avea o mare surpriza descoperind un om extraordinar de frumos, de plin de viata, de curajos, de pozitiv si de bun. Cate dintre voi aveti curajul sa va schimbati viata? Cate dintre voi va asumati felul in care aratati? Va spun eu: foarte putine. Invatati de la Raluca ce inseamna sa traiti, ce inseamna sa pierzi kilogramele in plus FARA EFORT, ce inseamna sa te reinventezi si sa ai curajul sa te bucuri de fiecare zi."

Citeste si:
Leurda - Regina Sănătății! De la bogăția în nutrienți la...
Leurda - Regina Sănătății! De...

Autor: Raluca Badulescu

Editura Nemira


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri