12:10, 10 Octombrie 2008 publicat în Entertainment

"Raportul Hite. Noul studiu Hite despre sexualitatea feminina", lucrare semnata de tanara absolventa in sexologie clinica Shere Hite, a starnit furtuni imediat dupa aparitie, reusind sa demoleze, dintr-o singura miscare, unul dintre cele mai mari mituri ale sexualitatii feminine: acela ca femeile ar trebui sa aiba orgasm in timpul actului sexual.

Raportul Hite. Noul studiu Hite despre sexualitatea feminina, lucrare semnata de tanara absolventa in sexologie clinica Shere Hite, a starnit furtuni imediat dupa aparitie, reusind sa demoleze, dintr-o singura miscare, unul dintre cele mai mari mituri ale sexualitatii feminine: acela ca femeile ar trebui sa aiba orgasm in timpul actului sexual.

Ideea ca ar fi ceva in neregula cu conceptiile traditionale despre sex, si nu cu femeile, a fost atat de radicala, incat Shere Hite a devenit celebra peste noapte. Rezultat in urma unei cercetari fara precedent in domeniu (mai mult de trei mii de femei au raspuns unui chestionar referitor la propria lor sexualitate), Raportul Hite a revolutionat total modul in care femeile isi privesc propriul corp. Ideea directoare a studiului a fost o inovatie extraordinara: tot ceea ce se intampla in timpul actului sexual ridica problema egalitatii intre sexe.

Autor: Shere Hite

Citeste si:
Cum să profiți la maximum de sfârşitul de săptămână
Cum să profiți la maximum de...

Traducere de: Dana Verescu, Roxana Melnicu, Raluca Dumitru

Editura Nemira

Citeste si:
Horoscop lunar complet: Horoscopul Octombrie 2020 pentru toate...
Horoscop lunar complet:...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri