16 Ianuarie 2019 publicat în Cultura 37 share-uri

Suntem în acea perioadă când încă mai lucrăm asupra perspectivelor pentru noul an și încercăm să ne punem ideile în ordine și să ne facem planuri concrete.

Top 12 lecturi pentru anul 2019

Calendarul lecturii: De citit în Iulie

 Secretul lui Milton e o carte din care adulții și copiii deopotrivă au multe de învățat. Eckhart Tolle și Robert Friedman le oferă cititorilor povestea unui băiețel care învață să jongleze cu propriile frici și suferințe și să se bucure de moment, fără a-și proiecta temerile trecutului în viitor.

Calendarul lecturii: De citit în August

Limbajul corpului îți arată cât de importantă e comunicarea nonverbală în viața de zi cu zi, aceasta reprezentând 70% din comunicarea dintre oameni. Isabelle Duvernois oferă sfaturi și sugestii care să te ajute să decodezi și să înțelegi mai bine limbajul corporal și să îl utilizezi pentru a-ți atinge scopurile.

Calendarul lecturii: De citit în Septembrie

Medicină, nutriție și bună dispoziție, scrisă de medicul Simona Tivadar, te ajută să înțelegi mai bine cum funcționează organismul uman și ce înseamnă cu adevărat un stil de viață sănătos, dincolo de miturile tratamentelor miraculoase. Autoarea le sugerează cititorilor să fie mereu precauți și mai puțin creduli atunci când vor să se informeze în acest sens.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Citește mai departe


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri