16 Ianuarie 2019 publicat în Cultura 37 share-uri

Suntem în acea perioadă când încă mai lucrăm asupra perspectivelor pentru noul an și încercăm să ne punem ideile în ordine și să ne facem planuri concrete.

Top 12 lecturi pentru anul 2019

Calendarul lecturii: De citit în Octombrie

Principiul pauzei. Arta dialogului interior e o carte care te învață care e diferența dintre un manager și un lider și importanța relației cu tine însuți. Lecțiile lui Kevin Cashman sunt valoroase pentru orice antreprenor sau om de afaceri, care trebuie să aibă grijă să nu se piardă pe sine în goana după profit și faimă.

Calendarul lecturii: De citit în Noiembrie

 1001 de cărți de citit într-o viață conține o selecție de cărți la care a contribuit o echipă internațională și pe care ar trebui să le lectureze orice pasionat de literatură. Romanele și scriitorii cuprinși în volum au avut un impact semnificativ asupra evoluției literaturii, colecția propunând o nouă abordare a clasicilor și a operelor de ficțiune contemporane.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Calendarul lecturii: De citit în Decembrie

50 de exerciții ca să gândești mereu pozitiv de Philippe Auriol e exact ce ai nevoie dacă plănuiești să devii o persoană mai optimistă în 2019. Autorul subliniază că o persoană pozitivă, care e împăcată cu sine, va avea mereu energia să depășească obstacolele care îi apar în cale.



 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri