16 Ianuarie 2019 publicat în Cultura 37 share-uri

Suntem în acea perioadă când încă mai lucrăm asupra perspectivelor pentru noul an și încercăm să ne punem ideile în ordine și să ne facem planuri concrete.

Top 12 lecturi pentru anul 2019

Calendarul lecturii: De citit în Aprilie

4. În Cele cinci limbaje ale iubirii, doctorul Gary Chapman prezintă pe larg limbajele de iubire pe care le-a indentificat și oferă sfaturi utile legate de viața de cuplu și de menținerea unei relații fericite cu partenerul.

Calendarul lecturii: De citit în Mai:

Valurile pământului de Anuradha Roy surprinde povestea Mayei, care își pierde soțul în urma unei expediții a acestuia și decide să își continue viața într-un oraș din apropierea locului în care s-a petrecut aceasta. Cartea pune foarte bine în lumină conflictul dintre tradiție și contemporaneitate.

Calendarul lecturii: De citit în Iunie:

Banii nu gândesc a lui Hanno Beck, care a primit premiul german pentru cea mai bună carte financiară, prezintă întâmplări inedite și pline de umor ale căror personaje principale sunt persoane importante din lumea afacerilor. La sfârșitul fiecăreia dintre ele sunt explicate greșelile comise, precum și sfaturi legate de administrarea banilor folositoare în viața cotidiană.

Citește mai departe

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri