21 Iunie 2016 publicat în Consiliere 2 share-uri

Trasatura principala a empatilor este aceea ca ei SIMT si ABSORB emotiile celorlalti oameni si/sau simptome fizice, din cauza hiper-sensibilitatii lor. Ei filtreaza lumea prin intermediul emotiilor si intuitiei si le este greu sa isi intelectualizeze sentimentele.

Retine: Ori de cate ori intri in astfel de dinamici, nu este vina ta! Nu are nicio legatura cu tine. Aminteste-ti ca orice persoana care vrea sa faca rau, face acest lucru din suferinta si din cauza propriilor probleme. Nu uita niciodata ca esti o fiinta valoroasa, ca nimeni nu merita sa fie ranit, si fa tot posibilul sa iesi din aceasta situatie si sa iei cat poti tu de mult, lucrurile nepersonal.

7. Empatii au inimi imense, dar uneori dau prea mult!

Sunt oamenii care ar face orice, numai sa usureze suferinta celorlalti. Este extraordinar ca au aceasta capacitate, dar exist ape aceasta lume o persoana de care vor uita tot timpul.

Retine: Ori cat de mult ai vrea sa ajuti, ori cat de mult ai vrea sa fii de ajutor oamenilor, prima persoana fata de care trebuie sa ai compasiune si buna-vointa esti chiar tu insuti/insati. Nu te lasa prada situatiilor in care suferi, ai de pierdut pe toate planurile sau nu esti inteles/inteleasa. Si tu meriti aceeasi grija pe care o oferi celorlalti. Ai grija de tine!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri