28 Februarie 2013 publicat în Consiliere 14 share-uri

Actul de bullism este recunoscut ca fiind un act de presiune, intimidare sau agresiune din partea unei persoane. Are loc in mod intentionat si repetat asupra altei persoane si cu sustinerea tacita sau/ si aprobarea altora.

Incurajarea oricaror campanii de prevenire si a proiectelor comune guvernamentale sau nonguvernamentale sunt zi de zi o prioritate majora pentru a preveni si a combate orice forma de violenta, in orice mediu s-ar manifesta. Implicarea propriei persoane poate constitui intotdeauna un model de urmat, avand convingerea ca numai printr-un efort comun si reunit bunele rezultate nu vor intarzia sa apara. Tocmai faptul de a discuta deschis despre o problema actuala grava spunandu-i pe nume demonstreaza faptul ca esti constient de existenta ei. Iar printr-un efort inteligent si sustinut poti contribui la marginalizarea si eradicarea fenomenului, in optica absolut sanatoasa care ne aminteste ca... sa previi e mult mai ieftin decat sa combati!

A fi responsabili inseamna sa nu ramanem indiferenti la aceste manifestari! A fi responsabili inseamna a ne manifesta in orice situatie sensul nostru civic! A fi responsabili inseamna ...A FI!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Ana Olimpia—Professional Counselor

Nota: Cu deosebita delicatete va invit sa scrieti Redactiei Garbo (redactie@garbo.ro) pentru Pagina de Counseling despre problemele cu care va confruntati. Scrieti-ne daca aveti cunostinta de aceste tipuri de cazuri si/sau daca ati fost implicati in prima persoana -ca bull sau victima- chiar daca acestea au avut loc cu mult timp in urma, asigurandu-va ca rezervarea si dreptul la anonimat va va fi respectat in momentul in care va fi in mod expres manifestat in scrisorile voastre. Multumiri!


Nu uitati totodata ca asteptam pe adresa redactiei - redactie@garbo.ro scrisorile voastre adresate Anei-Olimpia, care va va indruma spre gasirea unor raspunsuri pentru intrebarile care va framanta. Ana Olimpia (counselor profesionist) colaboreaza cu Garbo.ro pentru a le oferi cititoarelor si cititorilor posibilitatea de a avea un ajutor specializat cu privire la problemele pe care le au.

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Foto homepage si interior: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri