Cele mai grele incercari si suferinte ale sufletului meu sunt legate de cei doi copii pe care, se pare, nu am stiut cum sa ii cresc, i-am iubit prea mult, le-am oferit prea mult din sufletul meu, pe care ei acum calca cu nepasare.

Daca iti poti permite sa consulti un alt specialist, iti recomand sa cauti un psihoterapeut de orientare sistemica si/sau sa te alaturi un grup unde se face terapie de grup. Iti poate fi de mare ajutor.

Dupa cum vezi, la o prezentare generica, urmeaza un raspuns extrem de personalizat... Mult, mult succes!

Cu alese ganduri de mai bine,

Ana Olimpia - Professional Counselor

Garbo si Ana Olimpia (counselor profesionist) vor colabora pentru a le oferi cititoarelor si cititorilor posibilitatea de a avea un ajutor specializat cu privire la problemele pe care le au. Asteptam pe adresa redactiei - redactie@garbo.ro scrisorile voastre adresate Anei-Olimpia, care va va indruma spre gasirea unor raspunsuri pentru intrebarile care va framanta.

Despre Ana Olimpia

Activez ca Professional Counselor din 2006 si sunt membru asociat la Assocounseling Italia, iar ca stagiar m-am implicat in diverse proiecte care aveau ca obiectiv o mai buna integrare a membrilor comunitatii romanesti in realitatea locala italiana si in proiecte care vizau combaterea si restrangerea fenomenului de prostitutie, de asemenea, in programe de reeducare a detinutilor. Am ales sa cunosc in mod direct aceste prea dure realitati, inscriindu-ma in ceea ce in viata italiana este un fenomen extrem de des intalnit: voluntariatul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Astfel, am experimentat in mod direct ce inseamna sa dedici in mod regulat din priceperea si capacitatile, din timpul tau si dese ori, chiar parte din ceea ce esti, acelora care au mult mai multe nevoi decat tine. Va pot asigura ca surprizele pozitive, chiar si in cele mai insolite cazuri, nu inarzie sa apara. Uneori, este suficient sa te opresti din ritmul tau frenetic si il asculti cu umilinta pe cel ce-ti cauta discret privirea dandu-i asigurarea ca esti... putin si pentru el!

Foto homepage: Depositphotos

Iti mai recomandam si:

A fi... 'MULT MAI BINE': Te ajut ca sa te ajuti!

Oamenii care stiu sa asculte, ingerii de care avem nevoie

Draga Ana, vreau sa fac ce-mi place, altfel nu am aer!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri