28 Ianuarie 2013 publicat în Consiliere 99 share-uri

Un partener de incredere intr-un hatis de nesiguranta, probleme si intrebari...

“Un counselor profesionist nu judeca, ci te insoteste in a descoperi calea cea mai potrivita in a-ti rezolva problema care iti creeaza preocupari; nu da sfaturi ci te ajuta sa elaborezi starea dificila prin care treci; nu da solutii, ci te sustine sa faci alegeri eficiente pentru tine insuti. Te orienteaza spre un a fi-mult-mai-bine!”

Garbo si Ana Olimpia, counselor profesionist, vor colabora pentru a le oferi cititoarelor si cititorilor, posibilitatea de a avea un ajutor specializat cu privire la problemele pe care le au. Asteptam pe adresa redactiei - redactie@garbo.ro scrisorile voastre adresate Anei-Olimpia, care va va indruma spre gasirea unor raspunsuri pentru intrebarile care va framanta.

Ceea ce m-a surprins in mod deosebit a fost strigatul de durere exprimat de multi/multe dintre cititorii/cititoarele de pe forumul Garbo, care cer ajutor in vointa de a iesi din hatisul problemelor cu care se confrunta. Am preferat sa nu raman indiferenta la ecoul acestui strigat si sa incerc sa imi ofer cunostintele si competentele acumulate acelora care simt necesitatea unui altfel de raspuns decat cele cu care s-au obisnuit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele A contat cine a zbierat mai tare Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Asa s-a nascut idea colaborarii cu Garbo, iar acest proiect este sustinut din partea-mi de un act absolut gratuit si voluntar. Prefer exprimarea directa si amicala care imi permite sa fiu eu si sa ma asez cu umilinta in serviciul acelora care au nevoie. Activez ca Professional Counselor din 2006 si sunt membru asociat la Assocounseling Italia”.

Ce este Counseling-ul?

Counseling-ul este o practica profesionala care se bazeaza pe o ascultare empatica, informata si competenta, care intervine in relatia ce se stabileste intre clientul care se confrunta cu o problema ce il poarta intr-o situatie de criza existentiala sau intr-o dificultate de moment, si un counselor. Acesta, din postura de profesionist, tinde sa stabileasca un raport de incredere cu clientul sau pe care il sustine stimulandu-l sa reflecteze asupra existentei sale, ajutandu-l sa devina mai constient de modul sau de a fi si de a se relationa cu cei din jur.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri