A fi in pas cu moda poate constitui, uneori, un efort supraomenesc, datorita atat timpului necesar achizitionarii obiectelor de mobilier si a celor decorative, cat si bugetului si respectarii intocmai a ultimelor tendinte.

Materialele reprezinta o modalitate inovatoare de a-i conferi camerei dumneavoastra personalitate. Pentru un aer modern, jucati-va cu texturile si fiti creative, alegand diferite imprimeuri. Daca ati preferat o canapea simpla, inviorati-o accesorizand-o cu perne de diferite marimi si pattern-uri. Perdelele si draperiile constituie metoda cea mai abordabila de a reambienta o incapere. O perdea simpla nu se demodeaza niciodata si prezinta avantajul alaturarii unor draperii in dungi, cu motive florale, geometrice, care vor schimba total aspectul locuintei. Pentru o mobila simpla, alegeti un covor pufos, intr-o culoare electrizanta si veti obtine un efect revigorant.

Nu in ultimul rand, accentele sunt foarte importante. Acestea joaca un rol crucial in ambientarea interioarelor si reprezinta, in acelasi timp, metoda cea mai simpla si mai economica de redecorare. Obiectele decorative le puteti alege in alte culori, ca elemente distinctive, insa nu trebuie sa exagerati cu numarul lor, riscand sa aglomerati camera. Accesoriile cromate linistesc spatiile in care predomina culorile precum galbenul, portocaliul sau maroul, in vreme ce o incapere vopsita in culori reci poate fi insufletita prin intermediul accesoriilor aurite, din cupru sau alama.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Tinand cont de aceste trucuri, cu siguranta veti obtine un decor plin de personalitate, calduros si in tendinte, cu un efort si buget minime si pe placul dumneavoastra!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri