Un lucru este cert: banii nu aduc fericirea, dar contribuie foarte mult la ea. Faptul ca ne propunem sa ne imbogatim nu trebuie privit neaparat ca un lucru rau, vicioase sunt excesele pe care le facem tocmai pentru a ne atinge scopurile.

La fel cum haina nu il face pe om, dar reuseste sa faca o prima impresie destul de pregnanta despre acesta, in acelasi mod si interiorul casei in care locuiti spune foarte mult despre propria personalitate.

O amenajare corespunzatoare va poate influenta experientele din viata de zi cu zi nu numai pe plan personal, cat si pe plan profesional. Dupa cum spune o zicala, cunoasterea inseamna putere, asadar este esentiala informatia care va ajuta sa transformati un loc potrivnic intr-unul prielnic stilului dumneavoastra de viata. Amenajarea locuintei nu mai presupune doar confort, ci si armonie, noroc in dragoste, sanatate, cariera si bani. Cel din urma aspect este studiat indeaproape de catre arta Feng Shui, termen cu care ne familiarizam tot mai mult, pe zi ce trece.

Cu totii ne-am confruntat cu situatia de a avea nevoie de bani si ne-am intrebat cum am putea sa facem rost. Exista cateva trucuri vis-à-vis de aceasta problema in materie de design interior, de cele mai multe ori, fiind cea mai la indemana metoda. Pentru a atrage norocul in bani si in afaceri, primul lucru pe care trebuie sa il faceti, cand vine vorba de amenajarea casei dumneavoastra, este sa va imaginati ca impartiti spatiul respectiv in 9 patrate egale, adica in trei linii si trei coloane, aceasta impartire fiind cunoscuta sub numele de harta Ba Gua. Cu ajutorul unei busole, veti descoperi zona de SUD-EST, zona raspunzatoare bogatiei, banilor, prosperitatii si averii.

Pentru a avea noroc la bani, armonia este foarte importanta, asadar incaperea trebuie sa fie mereu curate si ordonata. Pentru un echilibru adecvat sectorului de viata corespunzator banilor, lemnul trebuie sa fie neaparat prezent, fiind simbol al cresterii si al progresului. Mentionam insa ca este important ca lemnul sa fie prezent in forma sa naturala. Achizitionati plante si flori, mici copacei de apartament, bonsaiul fiind cel mai cunoscut. Alegerea unor elemente precum clopoteii din bambus sau a unor tablouri cu peisaje din natura, plante sau diversi copaci contribuie foarte mult la atragerea norocului la bani. In cazul in care nu dispuneti de un copacel, il puteti oricand inlocui cu obiecte inalte, cu dungi verticale, coloane, obiecte verzi sau bleu inchis. Totodata, elemente strans legate de apa, alaturate lemnului, se vor afla in consonanta cu acestea, amplificand atragerea banilor.

In aceasta zona a casei, trebuie sa pozitionati biroul dumneavoastra. Banii, actele si toate lucrurile care au legatura cu ele trebuie sa se afle in acest sector. Pentru o situatie materiala prospera, trebuie sa asezati moenede chinezesti, legate cu ata rosie, acestea simbolizand prosperitatea. De asemenea, elemente precum vase cu apa sau care sugereaza curgerea apei (acvarii, boluri, fantani sau fotografii), obiecte care evoca bogatia (cecuri, pusculite, case de bani, etc.), casete cu bijuterii, colectii de monede, obiecte de arta valoroase sau cristale trebuie sa se afle neaparat in incapere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri