Un decor vintage ne da sentimentul de liniste, caldura si romantism, ne trezeste amintiri despre casa bunicii, in care fiecare obiect avea o anume istorie si insemnatate, o casa desprinsa parca din povesti, in care parfumurile florale, cele de lemn autentic si ale dulceturilor se impletesc.

Pattern-urile sunt un must have. Achizitioneaza materiale textile cu imprimeuri pentru draperii sau pentru pernele decorative. Imbina modelele florale cu dungile si vei obtine o incapere foarte primitoare. Pentru o atmosfera boema, specifica stilului vintage, adauga niste lumanari, accesorii din portelan sau ceramica, rame foto din lemn si tablouri in ulei. In ceea ce priveste iluminatul, candelabrele, corpurile cat mai mari, cu influente baroce sunt alegerea perfecta.

Nu in ultimul rand, paleta cromatica trebuie sa fie compusa din culori calde, precum roz, verde sters, gri, violet deschis sau bleu, insa albul trebuie sa fie predominant. Indiferent de perioada de timp in care ne aflam, clasicul nu se demodeaza niciodata, iar decorul vintage va conferi intotdeauna un aspect boem si rafinat.

Un articol de Ana Marin

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Sursa: condo.ro

Citeste si alte articole pe condo.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Canapea sau coltar?

May Fair Hotel-Hotelul Pasionatelor de Moda

Avantajele caselor pasive


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri