Un decor vintage ne da sentimentul de liniste, caldura si romantism, ne trezeste amintiri despre casa bunicii, in care fiecare obiect avea o anume istorie si insemnatate, o casa desprinsa parca din povesti, in care parfumurile florale, cele de lemn autentic si ale dulceturilor se impletesc.

Intr-o lume in care totul tinde sa se schimbe, in care tehnologiile avanseaza pe zi ce trece, oamenii incep sa adopte din ce in ce mai mult stilul vintage. Fie ca se manifesta in materie de haine, accesorii sau mobilier, acest curent isi face din ce in ce mai simtita prezenta. In ultima perioada, se vorbeste tot mai des despre moda vintage, dar foarte multi dintre noi fac greseala de a confunda acest termen cu ceea ce reprezinta second-hand-ul. Intr-adevar, vintage presupune vechi, dar, in acelasi timp, si calitate.

Un decor vintage ne da sentimentul de liniste, caldura si romantism, ne trezeste amintiri despre casa bunicii, in care fiecare obiect avea o anume istorie si insemnatate, o casa desprinsa parca din povesti, in care parfumurile florale, cele de lemn autentic si ale dulceturilor se impletesc. Vintage presupune alaturarea obiectelor vechi sau cu un aspect uzat, creand o imagine interesanta si calduroasa. Orice interior poate prinde viata prin simpla imbinare a mobilierului retro cu obiecte de mobilier noi, ce se remarca prin precizia materialului folosit. Elementele retro pot consta fie intr-o piesa de colectie veritabila, fie in obiecte foarte vechi, transmise din generatie in generatie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Acest mod de decorare este cel mai personal stil de decorare al casei, care iti permite sa adaptezi fiecare element personalitatii tale. Cartile vechi si antichitatile isi vor gasi, astfel, un loc in casa ta, nemaitrebuind sa le ascunzi prin diverse locuri. Imbina, asadar, accesorii din argint cu piese din lemn vopsit, perdele transparente cu covoare pufoase si obiecte elegante cu lucruri vechi si vei obtine un clasic actualizat vremurilor noastre.

Mobilierul trebuie sa fie neaparat din lemn, pentru un vintage cat mai autentic. Pentru a-i conferi un aspect cat mai uzat, cumpara o bucata de smirghel si apasa usor, in miscari circulare. Daca pare foarte deteriorata, reconditioneaza mobila, pictand-o in culori cat mai indraznete. Personalizeaz-o aplicand, mai intai, culoarea de baza in mai multe straturi, urmand ca, dupa ce aceasta s-a uscat, sa folosesti un sablon pentru modelul dorit. Fie ca sunt din panza sau din casmir, canapelele pot fi simple sau cu motive florale. Foloseste scaunele de mici dimensiuni pe post de masute si asaza pe acestea vaze cu flori sau mai multe carti.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri