Aceasta campanie isi propune sa informeze populatia asupra importantei si necesitatii colectarii selective a deseurilor de ambalaje generate in gospodarii.

Campania va fi promovata la nivel local prin intermediul radiourilor locale si prin insert – stickerul cu “bulina verde”, ce va oferi detalii despre campanie – in ziarele locale. De asemenea, la nivel national, mesajele colectarii selective vor fi transmise prin intermediul unui spot TV ce va fi difuzat in ultimele saptamani ale campaniei.

60% din cantitatile totale de deseuri de ambalaje se regasesc la populatie

Potrivit angajamentelor asumate de Romania in momentul aderarii la Uniunea Europeana, cantitatea totala a deseurilor de ambalaje care trebuie valorificata urmeaza sa creasca an de an pana la atingerea pragului de 60% la orizontul anului 2013. Pentru a atinge acest obiectiv, este necesar ca ponderea cantitatii de deseuri colectate de la populatie sa creasca semnificativ, tinand cont de faptul ca la populatie se regasesc aproximativ 60% din cantitatile totale de deseuri de ambalaje puse pe piata. Anul trecut, cantitatile colectate de la populatie cu sprijinul Eco-Rom Ambalaje au insumat aproximativ 12.000 de tone de deseuri de ambalaj, ceea ce inseamna 3,5% din totalul cantitatii de deseuri de ambalaj valorificate de organizatie in anul 2008.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri