A venit primavara! Bucura-te de frumusetea acestui anotimp si in interiorul locuintei tale. Vei observa ca doar prin cateva mici modificari, necostisitoare vei reusi sa aduci prospetime si vitalitate in casa. Primul pas pentru a te bucura de aceasta perioada a anului si in spatiul interior este o curatenie generala. Totul trebuie sa fie curat si proaspat, luminos si plin de vitalitate.

Corpurile de iluminat trebuie sa fie si ele prezente in numar cat mai ridicat. Nu te limita doar la cele de tavan cand poti include un lampadar sau o veioza cu un design deosebit. Lampadarele cu abajurul din hartie sunt cat se poate de potrivite pentru aceasta perioada a anului.

Natura din casa

Nimic nu reuseste sa aduca primavara in casa mai bine decat florile proaspete. Creeaza aranjamente interesante folosind lalele, narcise, frezii, zambile, ghiocei sau alte flori de primavara si bucura-te de parfumurile si culorile delicate ale acestora de-a lungul intregului sezon.

Trecerea la un nou anotimp invita la modificarea decorului. Primavara totul trebuie sa fie stralucitor, proaspat, delicat, deschis si rafinat. Pentru a te bucura de un ambient reinnoit nu trebuie sa faci schimbari importante. Nu trebuie sa schimbi neaparat mobilierul, pardoseala si sa zugravesti peretii. Este destul sa iei in considerare detaliile deoarece chiar si prin intermediul acestora poti modifica imaginea de ansamblu. Asadar, lasa-ti libera imaginatia si inspira-te din natura revenita la viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic! 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Sursa: condo.ro.

Citeste si alte articole pe condo.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

25 de modele de vaze decorative

Shopping in culori

Cum arata casele celebritatilor


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri