A venit primavara! Bucura-te de frumusetea acestui anotimp si in interiorul locuintei tale. Vei observa ca doar prin cateva mici modificari, necostisitoare vei reusi sa aduci prospetime si vitalitate in casa. Primul pas pentru a te bucura de aceasta perioada a anului si in spatiul interior este o curatenie generala. Totul trebuie sa fie curat si proaspat, luminos si plin de vitalitate.

A venit primavara! Bucura-te de frumusetea acestui anotimp si in interiorul locuintei tale. Vei observa ca doar prin cateva mici modificari, necostisitoare vei reusi sa aduci prospetime si vitalitate in casa.

Primul pas pentru a te bucura de aceasta perioada a anului si in spatiul interior este o curatenie generala. Totul trebuie sa fie curat si proaspat, luminos si plin de vitalitate.

Cu toate ca zugravirea peretilor este poate cea mai potrivita metoda pentru a oferi prospetime spatiului interior, daca nu ai posibilitatea sa faci acest lucru, nu este neaparat necesar. Exista o serie de alte metode eficiente pentru un nou look in casa.

Accesorii si decoratiuni

Primavara te invita la schimbari ce consta in culori delicate si materiale fine. Asadar, poate e cazul sa renunti la accesoriile pamantii si greoaie care te-au ajutat in timpul iernii sa realizezi un decor calduros si confortabil. Inlocuieste cuvertura groasa cu un pled delicat in culori deschise si pline de viata. Atunci cand vine vorba de gama cromatica inspira-te din natura. Alege accesorii in culori primavaratice.

Verde crud, mov pal, galben sunt doar cateva culori care nu trebuie sa lipseasca din casa ta in aceasta perioada a anului. Desigur, evita prezenta acestor culori in cantitati excesive. Ele trebuie sa fie prezente doar in cadrul detaliilor. De exemplu, o perna decorativa avand ca fundal albul, cu cateva imprimeuri vegetale in culori deschise poate fi de mare efect.

Inlocuieste vasele de ceramica cu cele de sticla deoarece acest anotimp este despre transparente.

Luminozitatea

Luminozitatea joaca un rol foarte important in amenajarile din aceasta perioada a anului. Bucura-te de razele soarelui. Asigura-te ca ferestrele tale sunt perfect curate pentru a favoriza patrunderea luminii in interior. Renunta la draperiile bogate in favoarea unor perdele vaporoase. Nu uita ca totul trebuie sa fie extrem de delicat.

In situatia in care locuinta ta nu este prevazuta cu ferestre largi, poti intensifica nivelul de luminozitate folosindu-te de un truc deja binecunoscut, si anume de oglinzi. O oglinda plasata strategic poate crea efecte deosebite. Mai mult decat atat, o oglinda cu o rama decorativa interesanta poate constitui o decoratiune plina de rafinament.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri