Feng Shui, sau arta de a locui presupune un sir intreg de principii, insa printre toate acestea se remarca unele idei extrem de importante, care stau la baza oricarei amenajari in acest sens. Asadar pentru a avea succes, ia in considerare urmatoarele 10 sfaturi:
1. Inainte sa amenajezi un anumit spatiu, gandeste-te la persoana care il va ocupa. Confortul trebuie sa fie o prioritate, iar fiecare pas pe care il faci in procesul de amenajare trebuie sa fie facut in conformitate cu acest lucru.
2. Harta Bagua este un instrument indispensabil, acesta coordonand aspectele vietii cu locuri precise din casa. Bagua te ajuta sa distribui corect piesele de mobilier si accesoriile in cadrul locuintei.
Open Call for Artists – Fusion Arts by Noblesse Group caută artiști

Pentru a te familiariza cu acest instrument iti recomandam articolul: Feng Shui si Harta Bagua.
3. Nu uita de cele 5 elemente Feng Shui (apa, lemnul, focul, metalul si pamantul), fiecare avand propria personalitate. Acestea trebuie sa fie mereu in armonie pentru promovarea energiilor prozitive in cadrul locuintei.
3 piese de mobilier de serie în care să investești în 2021

Doresti sa afli mai multe despre cele 5 elemente? Citeste un intreg articol ce trateaza aceasta problema.
4. Culorile trebuie alese in functie de semnificatia lor. Fiecare culoare reprezinta un element diferit, cu o simbolistica speciala. Afla mai multe despre acest subiect aici.
5. O amenajare corecta din punctul de vedere al principiilor Feng Shui nu permite zone intunecate intrucat acestea blocheaza fluxul energiilor pozitive.
6. Formele accesoriilor si pieselor de mobilier trebuie alese cu mare grija deoarece acestea pot promova diferite stari si se echilibreaza in varii moduri.
7. Canapeaua, fotoliile si scaunele trebuie pozitionate intotdeauna in asa fel incat sa permita ocupantilor sa aiba contact vizual cu usa.
8. In conformitate cu invataturile Feng Shui, patul nu trebuie niciodata plasat in linie dreapta cu usa si ideal ar fi sa existe un perete de protectie pe unul dintre partile laterale ale acestuia.
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?