Folosind putina imaginatie iti poti transforma biroul de acasa intr-un spatiu de lucru modern si atractiv ce se va integra intr-un mod reusit in spatiul locuintei tale. Pentru un birou care sa-ti reflecte personalitatea, organizarea si decorul sunt elementele cheie pe care trebuie sa le ai in vedere.

Folosind putina imaginatie iti poti transforma biroul de acasa intr-un spatiu de lucru modern si atractiv ce se va integra intr-un mod reusit in spatiul locuintei tale.

Atunci cand amenajezi un birou la tine acasa ai nevoie de anumite obiecte indispensabile: instrumente de scris, o imprimanta, un telefon, un calculator si o masa de birou pe care sa dispui toate aceste lucruri. Insa, pentru un birou care sa-ti reflecte personalitatea, organizarea si decorul sunt elementele cheie pe care trebuie sa le ai in vedere.

Indiferent de bugetul de care dispui, poti sa amenajezi un spatiu de lucru frumos si functional in acelasi timp. In situatia in care nu poti achizitiona prea multe lucruri noi, o serie dintre obiectele vechi pot fi redistribuite pentru a putea fi folosite in birou. Nu uita ca preferintele tale au prioritate in fata ultimelor tendinte si de faptul ca biroul de acasa trebuie sa fie o extensie a locuintei tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Iata cateva sfaturi pentru realizarea biroului potrivit:

Planul

Mai intai trebuie sa ai in vedere planul incaperii. Cauta locul cel mai potrivit pentru masa de birou - exista posibilitatea ca o fereastra sa-ti distraga atentia sau duci lipsa de lumina naturala? Plaseaza mobilierul avand in vedere aceste eventuale probleme.

Masa de birou

Dimensiunile mesei de birou trebuie alese in functie de tipul lucrului. In situatia in care cel mai mult timp il petreci in fata calculatorului, o masa mai mica este suficienta, insa daca iti place sa imprastii diverse proiecte si folosesti biroul si pentru scris atunci cauta unul cu dimensiuni mai generoase.

Schema cromatica

Daca ai alocat o incapere separata amenajarii biroului este indicat sa alegi o combinatie motivanta de culori. Culorile intense, dar rafinate, precum albastrul frantuzesc sau verdele de primavara pot crea o atmosfera fericita fara sa te copleseasca.

10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Accente de culoare

Daca peretii sunt zugraviti in culori neutre si nu ai posibilitatea de a rezugravi poti avea in vedere cateva accente de culoare oferite de cuverturi, perne decorative, rame pentru fotografii sau vase decorative.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri