Folosind putina imaginatie iti poti transforma biroul de acasa intr-un spatiu de lucru modern si atractiv ce se va integra intr-un mod reusit in spatiul locuintei tale. Pentru un birou care sa-ti reflecte personalitatea, organizarea si decorul sunt elementele cheie pe care trebuie sa le ai in vedere.

Armonie

In situatia in care biroul tau este amplasat in coltul unei alte incaperi mai mari este foarte important cum combini cele doua spatii cu functiuni diferite. Alege piese de mobilier ce se potrivesc cu restul camerei insa nu uita ca ai de-a face totusi cu un birou, iar aceasta functiune trebuie sa fie vizibila.

Spatii de depozitare

Pentru o imagine ordonata in cadrul biroului achizitioneaza spatii de depozitare ce vor ascunde excesul de hartii si dosare de care dispui.

Accesorii

Cauta accesorii pentru biroul de acasa printre lucrurile pe care le ai deja.

De exemplu, o cana sau un pahar interesant poate fi folosit drept suport pentru instrumentele de scris sau un vas de ceramica poate constitui suport pentru agrafe pentru hartie. Tine aproape obiectele pe care le folosesti cel mai des pentru a nu pierde timpul cautandu-le.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Carti

Daca ai vreo colectie de carti sau de reviste, dispune-le in ordine cronologica. Nu uita ca ordinea este foarte importanta pentru un birou. Pentru a oferi o nota de interes bibliotecii poti avea in vedere expunerea unor trofee sau obiecte decorative.

Tablouri

Fotografiile inramate sau picturile ofera un plus de personalitate biroului de acasa. Alege imagini care te inspira. Inrameaza diplome sau fotografii speciale. Poti include si o tabla magnetica pe care vei prinde notite cu ce ai de facut.

Ordine

Indiferent de stilul de decor, nu uita sa pastrezi o imagine ordonata.

Gramezile dezorganizate de hartii pot transforma un birou rafinat in sine, intr-unul neingrijit. De asemenea, incearca sa nu incarci masa de birou cu prea multe poze si accesorii inutile. Pastreaza o imagine simpla pentru a profita cat mai mult de pe urma acestui spatiu!
10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Sursa: Condo.ro

Citeste si alte articole pe Condo.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Un spatiu calduros la birou

Idei pentru un birou modern

Eficienta la birou


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri