19 Aprilie 2023 publicat în Cariera 8 share-uri

Spaţiile de coworking oferă o serie de facilități menite să te ajute să rămâi concentrat şi să-ţi dezvolți productivitatea. Într-un astfel de loc vei putea găsi mobilier economic, internet de mare viteză, acces la echipamente şi multe altele.

În plus, ai acces la spaţii pentru întâlniri private sau săli de conferinţe pe care le poţi folosi pentru şedinţe sau prezentări. Iată ce trebuie să ştii înainte de a alege să lucrezi într-un spaţiu de coworking:

Economie la utilităţi

Unul dintre cele mai mari beneficii pe care ţi le poate oferi un astfel de spaţiu este optimizarea costurilor de întreţinere. Spre deosebire de birourile tradiţionale, chiria, utilitățile şi alte cheltuieli specifice mediului de afaceri se împart la mai mulţi utilizatori. Acest lucru le face deosebit de atractive pentru freelanceri sau pentru proprietarii de afaceri mici care nu doresc să cheltuie prea mult cu un birou propriu.

Singurul inconvenient ar fi nevoia de linişte într-un spaţiu pe care îl împarţi cu alţi utilizatori. Acesta este uşor de depășit cu ajutorul unei perechi de căști Apple, care izolează zgomotul de fond şi facilitează comunicarea audio-video.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Vrei să petreci Paștele în Grecia? Iată cele mai bune oferte Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Program flexibil

Un alt avantaj al utilizării unui spaţiu de coworking este flexibilitatea pe care ţi-o oferă. Nu depinzi de un program de lucru clasic, multe astfel de hub-uri fiind deschise 24 de ore zilnic. Dacă ai o rutină atipică sau lucrezi cu parteneri din ţări cu fusuri orare diferite, poţi merge la birou în momentele care te avantajează cel mai bine.

Gestionarea programului de lucru în funcţie de timpul în care oferi cel mai bun randament asigură o creştere a productivității pe termen lung.

Apartenența la o comunitate

În spaţiile de coworking vei găsi persoane cu un stil de viaţă asemănător, poate chiar din acelaşi domeniu de activitate. În timp te vei putea integra într-o astfel de comunitate.

Pauzele sunt prilejul unui schimb de experienţă sau idei în ceea ce priveşte activitatea fiecăruia. Te poţi angaja în noi colaborări care să ducă la reuşita proiectelor conform experienţei celor care au trecut prin astfel de etape. O idee împărtășită într-un astfel de grup are mari șanse de reuşită în rezolvarea problemelor apărute.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Administratorii spaţiilor de coworking organizează periodic evenimente şi activităţi care permit membrilor să se cunoască mai bine şi să împărtășească celorlalţi din propriile experienţe. De la întâlniri informale până la ateliere şi prelegeri, toate acestea pot fi prilejuri de întâlnire cu potențiali clienţi sau parteneri.

Apartenența la un grup reprezintă prilejuri de socializare în timpul serviciului, care pot duce la crearea de prietenii în afara spaţiului de coworking.

Acces la echipamente profesionale

Cei care dezvoltă un business de acest profil investesc în infrastructura specifică. Atunci când pui la dispoziţia unor utilizatori un spaţiu de lucru trebuie să le oferi toate condiţiile de performanţă. De multe ori, mobilierul de birou disponibil aici este mult peste posibilităţile de acasă sau ale unei companii mici.

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă” Turn up the volume cu Chicago Windbreaker de la Tommy Jeans

În plus, internetul de mare viteză şi echipamentele profesionale sunt instrumente care te ajută să devii din ce în ce mai competitiv în domeniul în care activezi.

În general, spaţiile de coworking oferă beneficii pentru care merită să iei în considerare o astfel de soluţie. Accesibil, flexibil şi productiv sunt cele trei elemente-cheie ale lucrului într-un loc comun. De la economiile costurilor de întreţinere până la creşterea productivității, ai la dispoziţie toate condiţiile pentru ca activitatea sau afacerea ta să crească. Urmăreşte ofertele din zona care te avantajează cel mai mult şi găseşte acel loc care răspunde cel mai bine nevoilor tale. Vei găsi acolo oameni cu preocupări şi interese similare, din experienţa cărora ai numai de învăţat.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Lavazza creează o rețetă inedită de coffeetail pentru sezonul cald Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Image by Tumisu from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri