Mihaela Tudor, antreprenor în serie, devine Vicepreședinte Global al European Women’s Association (EWA), o rețea internațională de femei lider în afaceri, cu peste 50.000 de membre de pe 4 continente. Numirea în funcția de VP a fost făcută, în luna martie 2023, chiar de către Președintele European Women’s Association - Yulia Stark, antreprenor și fost bancher. Decizia a venit după analizarea performanțelor Mihaelei Tudor, comparativ cu celelate 14 țări în care EWA este direct reprezentată. Aceasta va păstra în continuare și funcția de Country Leader în România.

Susținerea mediului de business feminin și crearea de noi oportunități pentru antreprenoarele și managerele care vor să își dezvolte afacerile global sunt cauze fundamentale pentru care Mihaela Tudor militează încă de la începutul carierei sale. Antreprenoarea susține egalitatea de gen și crede că femeilor trebuie să li se acorde aceleași șanse ca și bărbaților pentru a ajunge într-o funcție de conducere.

„Motivul pentru care EWA funcționează foarte bine este că a fost gândită ca un ecosistem pentru femeile mature în afaceri, prin care pot avea acces și suport de la instituții de stat, corporații, antreprenori din alte zone ale lumii, investitori și mentori. Am devenit o membră foarte activă pentru că mi-am dat seama că are multe instrumente necesare pentru dezvoltare, prin prisma numeroaselor delegații de afaceri și evenimente din toată lumea. De la Davos, Abu Dhabi, București și până în New York, se creează numeroase oportunități și relații durabile de afaceri. Am primit cu și mai multă responsabilitate noua funcție, după ce am susținut activ extinderea rețelei, atât din punct de vedere strategic, cât și ca promovare”, a declarat Mihaela Tudor, Vicepreședinte Global al European Women’s Association (EWA) și antreprenor în serie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

Expert în comunicare și Relații Publice, cu peste 18 ani de experiență în domeniu, fost jurnalist TV, femeie de afaceri și mamă a trei copii, Mihaela s-a alăturat organizației în anul 2020 și a fost aleasă lider, pe plan național, în ianuarie 2022. Ea este fondatoarea mai multor companii în comunicare, tehnologie și educație, printre care Tudor Communications, 2Value și Asociația Solidaritate și Egalitate.

European Women’s Association a fost dezvoltată internațional începând cu 2020, de la Bruxelles. Astăzi înglobează patru continente: Europa, America Latină, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Organizația are ca scop susținerea femeilor antreprenor din întreaga lume și afacerile acestora. Activitatea EWA include ateliere online și evenimente offline, ce oferă oportunități de creștere la nivel global.

A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri