Asociația Studenților din Universitatea din București (ASUB) critică dur condițiile de cazare din Campusul Grozăvești, unul dintre cele mai mari din Capitală.

„Tu ai sta aici?” este întrebarea transmisă de organizație în mod public.

Ce spune ASUB:

UniBuc – Căminul Groazei
Tu ai sta aici?

📍Studenții de la Universitatea din București trăiesc experiențe dezamăgitoare și dificultăți în căminele campusului Grozăvești, unde se confruntă cu condiții precare de trai și de siguranță.

🔖 Asociația Studenților din Universitatea București dorește să-și arate indignarea și nemulțumirea față de condițiile oferite de Universitatea din București.

⏱️ În data de 30 iulie, în jurul orei 03:00 dimineața, studenții de la UniBuc au fost implicați într-un furt, care a cauzat pagube materiale în valoare de aproximativ 10.000 de lei. Această situație reprezintă doar una dintre multele probleme cu care se confruntă studenții. Căminele Universității din București sunt afectate de o infestare de gândaci, care au devenit un fenomen obișnuit pentru mulți studenți. Citește continuarea articolului pe educatieprivata.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Foto articol: imagine campanie byEducatiePrivata


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri