20 Februarie 2014 publicat în Cariera 95 share-uri

Pentru ca nu stiu sa fi facut altceva in viata decat sa pictez, se poate spune ca simt Viata... Faceti cunostinta cu Florin Stan, un pictor deosebit de talentat, un artist al culorilor, al viselor si al timpului!

Daca ar fi ca maine sa ti se indeplineasca trei mari dorinte, care ar fi acelea?

Florin Stan: Nu am trei dorinte... Toti avem un infinit de dorinte... si tot noi suntem cei care le putem realiza daca suntem destul de increzatori in noi... Sa nu ne gandim sau sa speram vreodata in acel pestisor de aur caci el nu va veni!!

Foto: Pictura Relax @ Florin Stan

Un sfat pentru tinerele talente de azi? Ce calitati ar trebui sa posede si care sunt pasii pe care ar trebui sa-i urmeze pentru a atinge "succesul" in arta?

Florin: Un sfat pentru tinerele talente... nici eu nu sunt asa batran! Si totusi... mi-e greu sa ma consider deocamdata un artist de succes, este foarte cunoscut faptul ca valoarea unui artist se masoara printre altele si in numarul de lucrari vandute. Daca ar fi asa, da, as putea spune ca intre anii 2005 -2008 eram un artist de succes... vindeam foarte bine! Pentru cei care doresc sa urmeze aceasta cale, va trebui sa le spun ca singurul inconvenient este faptul ca "meseria" de artist are un mare neajuns... niciodata nu vor avea un venit constant, un salariu... se vor bucura cand vor reusi sa vanda o panza la pret bun, dar vor trebui sa fie destul de socotiti pentru a incerca sa faca economii. Sunt exemple bune in tara si nu numai, ce pot distruge usor mitul artistului care moare sarac sau care nu se poate intretine. Sunt modele de urmat...pentru mine ele sunt: Salvador Dali, Nicolae Maniu si Costin Craioveanu.

Mai multe despre artistul Florin Stan si picturile sale puteti descoperi pe blogul: artphlo.wordpress.com.

Puteti achizitiona picturi de Florin Stan AICI.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri