7 Februarie 2014 publicat în Cariera 9 share-uri

S-a lansat platforma online interprofesionala pentru femei www.3r.info.ro care se adreseaza tuturor femeilor ce doresc sa-si impartaseasca experienta profesionala, modul in care au reusit sa-si atinga obiectivele propuse in cariera, dificultatile intâmpinate, etc.

Prin intermediul platformei www.3r.info.ro se creeaza un cadru organizat de comunicare si dezbatere, precum si un schimb de experienta in domeniu intre membrele retelei. De asemenea, sunt create premisele pentru o colaborare indelungata, platforma reprezentând cea mai simpla modalitate de a obtine opinii in legatura cu ceea ce se poate realiza concret pentru imbunatatirea reprezentarii femeilor la toate nivelurile.

Platforma este realizata in cadrul proiectului Promovarea principiului egalitatii de sanse si de gen la nivel national in cadrul societatii civile si administratiei publice locale si centrale”, POSDRU/97/6.3/S/63007, si are ca scop promovarea egalitatii de sanse intre femei si barbati prin facilitarea dobandirii informatiilor necesare aplicarii acestui principiu la locul de munca.

Va invitam sa va inregistrati si sa va spuneti parerea in legatura cu temele de discutie lansate in cadrul platformei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri