29 Noiembrie 2013 publicat în Cariera 5 share-uri

A prezentat Jurnal Cultural, ati vazut-o la pupitrul stirilor de pe TVR Info sau prezentand Jurnalul Matinal de pe TVR 1. Monica Colceriu , frumoasa bruneta, va prezenta odata cu noul sezon, singura emisiune de celebrity news a TVR.

Comunicat de presa

“M Magazine” este un celebrity gossip, ce va fi difuzat de luni pana joi, de la ora 21.30, pe TVR2.
Emisiunea este o invitatie de a patrunde in universul glam al lumii mondene, de a cunoaste cele mai cool personaje ale momentului si de a participa la evenimentele cu staif ale capitalei. Reputati specialisti in domeniu vor evalua pertinent si obiectiv, stilul vestimentar al vedetelor.

M Magazine este cea mai noua destinatie pentru cele mai in voga staruri, in care pana si vedetele de la Hollywood isi dau intalnire! Veti afla despre cele mai noi colaborari muzicale sau cinematografice de peste ocean, veti primi tipsuri de la staruri internationale si veti fi purtati pana in apropierea covorului rosu, pentru o radiografie atenta, a detaliilor. Nimic important nu va scapa de sub lupa critica sau laudativa a echipei MM.
Si pentru ca emisiunea si-a propus sa arate viata vedetelor asa cum este ea, zi de zi, nu vor fi prezentate doar aspectele pink si glossy. Asta nu inseamna cancan-uri si exagerari, ci, poate, doar fine ironii la adresa gafelor pe care le comit vedetele, prin inadecvare, cum se lasa furate de mirajul celebritatii facile, dar si cum arata universul ascuns al esecurilor sentimentale ale VIP-urilor.

Asadar, M Magazine promite un execelent program de calitate, condimentat cu absolut toate ingredientele necesare pentru a destinde si a amuza telespectatorii.

Sunt foarte incantata de noul proiect in care m-am implicat foarte mult, mai cu seama, pentru faptul ca abordez o zona noua, eu regasindu- ma in ultimii ani la pupitrul stirilor! Sunt o fire foarte determinata , careia ii place sa-si testeze limitele, asa ca nici nu am stat prea mult pe ganduri, atunci cand producatorul si regizorul Petre Nastase mi-a propus acest proiect . E adevarat ca mi-a fost putin greu , recunosc, sa ma familiarizez cu aceasta noua zona, pentru simplul fapt ca nu sunt un personaj monden. A nu se intelege ca ii condamn sau judec in vreun fel pe cei care au o viata mondena activa! Pur si simplu, aria preocuparilor mele a fost cu totul alta, insa am hotarat ca trebuie sa fiu si eu putin mai prezenta la evenimentele exclusiviste ale Bucurestiului!

Cred ca acest program, pe care il propunem publicului, este unul de calitate si cu o miza foarte mare, aceea de a demonstra ca se poatei concepe un celebrity gossip prin jurnalism profesionist, fara scandaluri si denaturari ale realitatii. Sunt sigura aa acest puzzle de informatii diverse, pe care l-am adunat in acest concept M Magazine, va fi extrem de binevenit ! Asadar, dragii mei, va astept la M Magazine pe care eu il alint MM , ca Marylin Monroe . Si daca sunt mai atenta, as putea spune ca sunt chiar 3 de M, unul venind chiar de la Monica!” a declarat frumoasa prezentatoare.

Monica Colceriu este absolventa a Facultatii de Drept de la Universitatea Transilvania din Brasov. Ulterior, Monica a urmat cursuri masterale in domeniile : Drept Comunitar la Facultatea de Drept de la Universitatea Bucuresti si Jurnalism Tematic la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, tot la Universitatea din Bucuresti! In 2011 a absolvit cursurile post -universitare de Securitate Nationala din cadrul Colegiului National de Aparare.

Monica si-a inceput cariera in televiziune in 2003, in redactia PRO TV –Brasov, apoi, timp de 4 ani, a prezentat pentru postul RTT-Brasov. Din 2008, s-a alaturat echipei TVR ca prezentatoare a emisiunii informative Jurnal Cultural. A prezentat, de asemenea, stiri pentru TVR Info si Jurnalul Matinal de pe TVR 1.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri