14 Noiembrie 2013 publicat în Cariera 65 share-uri

Drama prin care trece o femeie care isi da seama ca i-a ramas prea putin timp sa faca un copil deoarece si-a dedicat viata carierei este un zbucium greu de descris in cuvinte. Un soi de panica anume in fata unei decizii atat de importante.

Suntem femei si am luptat pentru cariera intr-o lume a barbatilor. De-a lungul timpului am dus razboaie psihologice, am urcat in functie si am demonstrat ca lucrurile se pot face bine, cu iubire si frumusete, ne-am dedicate zile, uneori nopti pentru proiectele incadrate in folderul “Important!”. Am amanat cu speranta ziua in care viata noastra se va imbogati cu miracolul unui copil tocmai pentru ca ne-am dorit sa ajungem in punctul esential de maturitate emotionala si stabilitate financiara pentru a intampina acest eveniment asa cum se cuvine. Dar anii au trecut si ceasul biologic a inceput sa ticaie amenintator. “Am tot timpul din lume. Acum trebuie sa ma concentrez asupra carierei” - iti spuneai in timp ce treceai pe langa ghidusiile unor copilasi care se ascundeau in spatele parintilor. Intr-adevar, timpul a trecut iar anii te-au ajutat sa fii matura, inteleapta, atenta, grijulie, sa avansezi in cariera, sa te descurci cum nu credeai ca o vei face, sa livrezi munca de calitate si sa obtii aprecierea celor din jurul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți

Foto Businesswoman via Shutterstock

Insa acel sentiment este inca acolo iar acum sunetul vocii interioare iti rasuna in timpane. Te uiti in urma si iti dai seama ca niciun moment nu a fost momentul perfect pentru a avea un copil desi intotdeauna ti-ai dorit asta.

Drama prin care trece o femeie care isi da seama ca i-a ramas prea putin timp sa faca un copil deoarece si-a dedicat viata carierei este un zbucium greu de descris in cuvinte. Un soi de panica anume in fata unei decizii atat de importante. O greutate pe suflet pe care o poarta in fiecare dimineata, in timp ce isi imbraca costumul la dunga si isi planifica sedintele interminabile.

Ce ne spun studiile?

Contrar opiniei generale, studiile sustin faptul ca prezenta copiilor in viata unui cuplu nu imbunatateste semnificativ calitatea vietii partenerilor. Prezumtia conform careia femeile care nu au copii sunt mai insingurate si experimenteaza stari depresive pe masura ce avanseaza in varsta isi are originea in mentalitatea anilor ’60. In realitatea zilelor noastre multe femei aleg sa nu faca copii. Insa fie ca este vorba despre o decizie personala, fie ca natura si-a pus amprenta si a decis in locul tau, nu dispera. Exista solutii alternative pentru orice situatie, depinde doar perspectiva din care privesti. Nu uita ca suntem fiinte hedonice si posedam particularitati incredibile, precum sintetizarea fericirii. Asta inseamna ca, independent de decizia pe care trebuie sa o luam, creierul nostru va fabrica automat motive favorabile pentru a ne sustine in directia in care decidem sa mergem.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Cele mai încurajatoare citate despre succes MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri