14 Noiembrie 2013 publicat în Cariera 65 share-uri

Drama prin care trece o femeie care isi da seama ca i-a ramas prea putin timp sa faca un copil deoarece si-a dedicat viata carierei este un zbucium greu de descris in cuvinte. Un soi de panica anume in fata unei decizii atat de importante.

Un alt aspect important il reprezinta practicarea recunostintei. Deseori suntem inclinati sa luam de la sine inteles oamenii si situatiile din viata noastra atunci cand cautarile ne duc pe alte carari. Iar daca partenerul, familia sau prietenii te sustin in deciziile tale, nu uita sa manifesti aceasta calitate care te va ajuta sa iti dai seama cate lucruri minunate ai exact acum!

Satisfactia si bucuriile inca exista si sunt acolo, chiar daca un copil va veni sau nu in viata ta. De unde isi pot lua resursele femeile care nu au copii? Din foarte multe locuri: din relatiile cu familia de origine, din relatiile cu prietenii, din implicarea in comunitate, dintr-o munca interesanta si fascinanta, din punerea in serviciul unei cauze mai inalte, din voluntariat iar lista poate continua.

Insa pentru a ajunge la o stare de bine si pace, trebuie sa intelegi motivatia din spatele dorintelor tale, sa inveti sa comunici cu tine in primul rand si sa te intrebi: sunt fericita oricum si imi doresc un copil sau imi doresc un copil pentru a fii fericita? Nu uita ca starea ta de bine depinde de calitatea gandurilor pe care le ai.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți

***
Ema Dobre -
Experta Garbo.ro

Ema Dobre este psihoterapeut in cadrul clinicii Hilmi Medical Center

Ema Dobre este psihoterapeut integrativ, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania si membra a Colegiului Psihologilor din Romania si a Asociatiei Romane de Psihoterapie Integrativa.

Printre activitatile pe care le desfasoara se numara si lucrul cu adultii, adolescentii, cuplurile, lucrul cu corpul.
Ofera sedinte de psihoterapie de cuplu pentru persoanele care intampina dificultati de comunicare, separare, divort, certuri, infidelitate, imbunatatirea comunicarii sau pregatirea pentru casatorie.

In cadrul lucrului cu corpul, sedintele de psihoterapie se pot dovedi eficiente pentru: Vindecarea ranilor emotionale, tulburari de alimentatie, constientizarea blocajelor si utilizarea limbajului corpului.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Cele mai încurajatoare citate despre succes MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri